Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Goldenote gel mat

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
smrk13

Pridružen/-a: Tor Jul 2008 18:48
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 09:47    Naslov sporočila: Goldenote gel mat Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo izkušnje z Goldenote gel matom? Menda ga nekateri že imate.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031772920
CASTOR

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18
Kraj: KOZINA

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 21, 2012 21:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz uporabljam AUDIOQUESTov sorbogel mat.Meni se obnese,vendar je bolje,vsaj pri meni,brez mata sploh,samo mi to uničuje plošče,ker jih menjavam med vrtenjem.Sicer pa je z mati treba bit previden,ker se je pri njih prej za vprašat kateri je manj slab,kot kateri je dober.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041722387
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 21, 2012 22:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na gramofonu uporabljam Koroščevega(grafitni), na CDju pa jim imam več različnih.
acoustic

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 21, 2012 22:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri meni tudi najboljše brez mata, vendar menjujem plošče le ko se krožnik ne vrti in dobro očiščene;)
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu