Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Poceni absorberji

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 09, 2025 09:39    Naslov sporočila: Poceni absorberji Odgovori s citatom

Malo bi se poigral z akustično ureditvijo dnevne sobe. Za začetek bi postavil kakšne absorberje na zid za mestom poslušanja.

Za poizkuse, kako vpliva, če sploh, in če moja ušesa to zaznavajo, bi probaval z nečim kar ni drago.

Zato bom vesel predlogov, kaj lahko poizkusim sam doma brez prehudih finačnih vložkov.

p.s. sem bil ravno v enem salonu, pa me je možakar vsedel v poslušalnico, zvok kristalno čist, doma imam občutek da je vse zamegljeno, pa dvomim da je razlog samo v kvaliteti komponent in zvočnikov
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 09, 2025 11:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najcenejše si narediš sam. Glede na to, da si na forumu že od 2009 je bilo tega v temah o akustiki napisano MNOGO. Malo poglej.

Lahko pa me pokličeš, imam nekaj teh Quick & dirty variant absorberjev v garaži pa ti jih posodim.

Poglej na ZS
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu