Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 09:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

edino bas , ni ravno ''ubijalski'' pri teh zvočnikih, precej lahak, kar je presenetljivo za bowerse ! Shocked

sicer jih še nisem slišal z MF ... vendar, če nisi ravno pristaš teških basov, bi te ta kombinacija skoraj morala zadovoljiti ! Wink
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 09:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A300 bo delal še 40 let hehe ta je pa dobra. 10 let je že star Laughing
Močno dvomim, da je vreden 800 EUR. Je pa vsekakor boljša izbira kot marantz.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
magnapurga

Pridružen/-a: Sob Okt 2010 19:25
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 09:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ojačevalec ni star 10 let, takrat so ga, če se prav spomnim, pričeli izdelovati.
Cena je postavljena glede na rezultate z audiogona in drugih spletno dostopnih prodajnih mest.
Če bi se komu zdelo basa premalo (jaz v sobi 30m nisem čutil tega problema, je bil pa zvočnik ustrezno postavljen), je na voljo za male denarje še spodoben sub, ki je dodajal posebne efekte za filme. Glasba ga ni potrebovala (no, tudi ni čisto ustrezen razred k ostalemu Wink

http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=4439
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
vojko

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 10:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem mislil aboslutno, ajde relativno - 10, recmo 27. 'Cool'
Poanta je, da je stvar narejena temeljito in "kot se gre", povsem drug rang kvalitete kot BB artikli in podobna konfekcija ...Vsekakor bo navkljub 10+ dlje v spodobni formi, kot bi bili novi tovrstni izdelki. Kar je pri second handu pomembno.

Kakih 100€ bo pa podmladku valjda spustil....
Nazaj na vrh
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 10:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hehe, samo pohecal sem se. 40 letne garancije na elektroniko ponavadi ni, ne dvomim pa da gre za kvalitetno stvar. Vendar tudi na MF se pojavi kak brum, potenciometer gre v k....
Magnapurga ne zamerit, to je samo moje mnenje glede cene. Jaz sem drugače predlagal tvoje zvočnike, ker se mi zdi cena zeloo ok, tudi slišal sem jih že. Tako ugodne cene ne zaslediš velikokrat, sploh na slovenskem trgu SH robe.
Nazaj na vrh
magnapurga

Pridružen/-a: Sob Okt 2010 19:25

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 10:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nobene zamere, saj vidim, da vsi veste, o čem govorimo Wink.
Cene se na koncu ustvarijo na trgu, opremo imam tudi na bolhi in tam je za zvočnike že ponudba, tako da bo na koncu licitacije najbrž cena višja, če bo večje zanimanje. Ojačevalec je pa gor od včeraj, če v celem mesecu ne bo ponudbe, bo to znak, da naj gre cena dol ali pa ga obdržim - z njim še zmeraj zadovoljen, ampak saj veste, ko človek upgrejda nekaj, bi potem kos za kosom cel sistem, hehe.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 10:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj pa rabljen Naim Nait 5i? Ali pa MF M3i?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
anton

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 13:09
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 11:29    Naslov sporočila: Re: Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema Odgovori s citatom

MatejJurca je napisal/a:
Lep pozdrav vsem skupaj!

Sem nov na vasem forumu, prebral sem ze kar nekaj tem vendar pa bi vseeno postavil vprasanje. Kupujem stereo sistem, za sobo 20 kvadratov, uporabljal pa bi ga vecinoma za poslusanje glasbe, se pravi bolj kot ne za globoke base, ter obcasno za kaksen film.

Vsi podatki proizvajalca mi ne povedo veliko, zanima me kako kaskna zadeva pase skupaj in kaj je dobra kombinacija za taksen zvok.

Malce sem gledal v BB Ljubljana, kjer sem nekako izbiral med ojacevalcem HK980 in Yamaha AS700SI.

Zvocnike pa so mi priporocili JBL, samostojece ter JBL aktivni woofer, baje naj bi lepo igralo v kombinaciji z HK980.

Kupil bi sistem do 1,5kEUR, ojacevalec, dva zvocnika in aktivca.

Ker pa prodajalcem ravno ne zaupam se obracam na vas, ker vrjamem da imate dosti vec izkusenj in znanaja na tem podrocju.

Kaj bi mi svetovali?

pozdravjen..
tukaj naaudio kontaktu imaš za zelo razumno ceno NAIM NAT 2....PO ZVOKU NAJBOLJŠI NAIT DO ZDAJ...http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=4213

TA OJAČEVALNIK ODPIHNE VSE DANAŠNJE s****e DO 5 K EUR...AKTIVNEGA BASA JAZ NE BI DAJAL.....LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031-246-212
audiomaniac

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 11:54    Naslov sporočila: Re: Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema Odgovori s citatom

anton je napisal/a:
[tukaj naaudio kontaktu imaš za zelo razumno ceno NAIM NAT 2....PO ZVOKU NAJBOLJŠI NAIT DO ZDAJ...http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=4213

TA OJAČEVALNIK ODPIHNE VSE DANAŠNJE s****e DO 5 K EUR...AKTIVNEGA BASA JAZ NE BI DAJAL.....LP

A ne bi bil tale NAIM malo ''švoh'' za CDM7 NT !? Shocked
vojko

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 12:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za CDMT preasmatičen, pa še pri svojih letih?
Nazaj na vrh
anton

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 12:04    Naslov sporočila: Re: Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema Odgovori s citatom

audiomaniac je napisal/a:
anton je napisal/a:
[tukaj naaudio kontaktu imaš za zelo razumno ceno NAIM NAT 2....PO ZVOKU NAJBOLJŠI NAIT DO ZDAJ...http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=4213

A ne bi bil tale NAIM malo ''švoh'' za CDM7 NT !? :shock:

CDM 7 NT??????...SEM MISLIL NA KAKŠNE BOLJ NORMALNE ZVOČNIKE....!!
Nazaj na vrh
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 12:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Anton, imam občutek da se ti je Caps Lock tipka zataknila. NHF. Laughing Wink
audiomaniac

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 13:51    Naslov sporočila: Re: Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema Odgovori s citatom

anton je napisal/a:
...

Normalne ? Klipsch, morda !? Wink

NHF! Klipsch le zato ker imajo visoko občutljivost ! Shocked

Nazadnje urejal/a audiomaniac Čet Nov 11, 2010 14:04; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041292520
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 13:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Obstaja kakšna razpredelnica normalnih in nenormalnih zvočnikov?
Nazaj na vrh
anton

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 11, 2010 14:14    Naslov sporočila: Re: Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema Odgovori s citatom

audiomaniac je napisal/a:
anton je napisal/a:
...

Normalne ? Klipsch, morda !? :wink:

NHF! Klipsch le zato ker imajo visoko občutljivost ! :shock:

če ima njegova sobica 20 kvadratnih metrov...poleg tega pa cdm7 niso več v proizvodnji...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu