| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 09:28 Naslov sporočila: |
|
|
edino bas , ni ravno ''ubijalski'' pri teh zvočnikih, precej lahak, kar je presenetljivo za bowerse !
sicer jih še nisem slišal z MF ... vendar, če nisi ravno pristaš teških basov, bi te ta kombinacija skoraj morala zadovoljiti !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 09:31 Naslov sporočila: |
|
|
A300 bo delal še 40 let hehe ta je pa dobra. 10 let je že star
Močno dvomim, da je vreden 800 EUR. Je pa vsekakor boljša izbira kot marantz. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
magnapurga
Pridružen/-a: Sob Okt 2010 19:25 Prispevkov: 12 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 09:47 Naslov sporočila: |
|
|
Ojačevalec ni star 10 let, takrat so ga, če se prav spomnim, pričeli izdelovati.
Cena je postavljena glede na rezultate z audiogona in drugih spletno dostopnih prodajnih mest.
Če bi se komu zdelo basa premalo (jaz v sobi 30m nisem čutil tega problema, je bil pa zvočnik ustrezno postavljen), je na voljo za male denarje še spodoben sub, ki je dodajal posebne efekte za filme. Glasba ga ni potrebovala (no, tudi ni čisto ustrezen razred k ostalemu
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=4439 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojko
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50 Prispevkov: 946 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 10:06 Naslov sporočila: |
|
|
Sem mislil aboslutno, ajde relativno - 10, recmo 27. ' '
Poanta je, da je stvar narejena temeljito in "kot se gre", povsem drug rang kvalitete kot BB artikli in podobna konfekcija ...Vsekakor bo navkljub 10+ dlje v spodobni formi, kot bi bili novi tovrstni izdelki. Kar je pri second handu pomembno.
Kakih 100€ bo pa podmladku valjda spustil.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 10:19 Naslov sporočila: |
|
|
Hehe, samo pohecal sem se. 40 letne garancije na elektroniko ponavadi ni, ne dvomim pa da gre za kvalitetno stvar. Vendar tudi na MF se pojavi kak brum, potenciometer gre v k....
Magnapurga ne zamerit, to je samo moje mnenje glede cene. Jaz sem drugače predlagal tvoje zvočnike, ker se mi zdi cena zeloo ok, tudi slišal sem jih že. Tako ugodne cene ne zaslediš velikokrat, sploh na slovenskem trgu SH robe. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
magnapurga
Pridružen/-a: Sob Okt 2010 19:25 Prispevkov: 12 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 10:25 Naslov sporočila: |
|
|
Nobene zamere, saj vidim, da vsi veste, o čem govorimo .
Cene se na koncu ustvarijo na trgu, opremo imam tudi na bolhi in tam je za zvočnike že ponudba, tako da bo na koncu licitacije najbrž cena višja, če bo večje zanimanje. Ojačevalec je pa gor od včeraj, če v celem mesecu ne bo ponudbe, bo to znak, da naj gre cena dol ali pa ga obdržim - z njim še zmeraj zadovoljen, ampak saj veste, ko človek upgrejda nekaj, bi potem kos za kosom cel sistem, hehe. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19 Prispevkov: 223
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 10:31 Naslov sporočila: |
|
|
| kaj pa rabljen Naim Nait 5i? Ali pa MF M3i? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
anton

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 13:09 Prispevkov: 77 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 11:29 Naslov sporočila: Re: Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema |
|
|
| MatejJurca je napisal/a: | Lep pozdrav vsem skupaj!
Sem nov na vasem forumu, prebral sem ze kar nekaj tem vendar pa bi vseeno postavil vprasanje. Kupujem stereo sistem, za sobo 20 kvadratov, uporabljal pa bi ga vecinoma za poslusanje glasbe, se pravi bolj kot ne za globoke base, ter obcasno za kaksen film.
Vsi podatki proizvajalca mi ne povedo veliko, zanima me kako kaskna zadeva pase skupaj in kaj je dobra kombinacija za taksen zvok.
Malce sem gledal v BB Ljubljana, kjer sem nekako izbiral med ojacevalcem HK980 in Yamaha AS700SI.
Zvocnike pa so mi priporocili JBL, samostojece ter JBL aktivni woofer, baje naj bi lepo igralo v kombinaciji z HK980.
Kupil bi sistem do 1,5kEUR, ojacevalec, dva zvocnika in aktivca.
Ker pa prodajalcem ravno ne zaupam se obracam na vas, ker vrjamem da imate dosti vec izkusenj in znanaja na tem podrocju.
Kaj bi mi svetovali? |
pozdravjen..
tukaj naaudio kontaktu imaš za zelo razumno ceno NAIM NAT 2....PO ZVOKU NAJBOLJŠI NAIT DO ZDAJ...http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=4213
TA OJAČEVALNIK ODPIHNE VSE DANAŠNJE s****e DO 5 K EUR...AKTIVNEGA BASA JAZ NE BI DAJAL.....LP |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031-246-212 |
|
 |
audiomaniac

|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 11:54 Naslov sporočila: Re: Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema |
|
|
| anton je napisal/a: | [tukaj naaudio kontaktu imaš za zelo razumno ceno NAIM NAT 2....PO ZVOKU NAJBOLJŠI NAIT DO ZDAJ...http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=4213
TA OJAČEVALNIK ODPIHNE VSE DANAŠNJE s****e DO 5 K EUR...AKTIVNEGA BASA JAZ NE BI DAJAL.....LP |
A ne bi bil tale NAIM malo ''švoh'' za CDM7 NT !?  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojko
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50 Prispevkov: 946 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 12:04 Naslov sporočila: |
|
|
| Za CDMT preasmatičen, pa še pri svojih letih? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
anton

|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 12:04 Naslov sporočila: Re: Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | anton je napisal/a: | [tukaj naaudio kontaktu imaš za zelo razumno ceno NAIM NAT 2....PO ZVOKU NAJBOLJŠI NAIT DO ZDAJ...http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=4213
A ne bi bil tale NAIM malo ''švoh'' za CDM7 NT !? :shock: |
CDM 7 NT??????...SEM MISLIL NA KAKŠNE BOLJ NORMALNE ZVOČNIKE....!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 12:31 Naslov sporočila: |
|
|
Anton, imam občutek da se ti je Caps Lock tipka zataknila. NHF.  _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 13:51 Naslov sporočila: Re: Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema |
|
|
| anton je napisal/a: | ...
Normalne ? Klipsch, morda !?
NHF! Klipsch le zato ker imajo visoko občutljivost !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong !
Nazadnje urejal/a audiomaniac Čet Nov 11, 2010 14:04; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 13:57 Naslov sporočila: |
|
|
| Obstaja kakšna razpredelnica normalnih in nenormalnih zvočnikov? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
anton

|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2010 14:14 Naslov sporočila: Re: Prosim vas za nasvet, nakup stereo sistema |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | anton je napisal/a: | ...
Normalne ? Klipsch, morda !? :wink:
NHF! Klipsch le zato ker imajo visoko občutljivost ! :shock: |
če ima njegova sobica 20 kvadratnih metrov...poleg tega pa cdm7 niso več v proizvodnji... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|