| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
GoldProf
Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15 Prispevkov: 607
|
Objavljeno: Tor Avg 18, 2026 10:54 Naslov sporočila: |
|
|
"UI" je potrebno kar resno vzeti, tokrat sem postavil vprašanje v zvezi Yamaha receiverja RX-V863. Odgovori so se izkazali za verodostojne, saj so mi pomagali pri odpravi "nagajanja" desnega kanala v stereo modu. Nekaj časa je nagajal desni kanal, ob vklopu je bil tiho, potem pa se čez čas oglasil, ali pa se sploh ni oglasil. Po kratkem dopisovanju sem dobil odgovor: napaka na releju št. 101. Seveda sem se lotil šraufanja, kar nekaj dela je, preden sem odstranil vse plošče z elementi in prišel do najnižje kjer se nahajajo izhodi do zvočnikov, prva slika, rdeča(101) in bela(100) puščica. Šest istih relejev, in ko sem obrnil ploščo, sem hitro našel št.101. Spajkalnik v roke in sem odstranil 101 in 100. Stotka je za "Zone B" in ker tega ne uporabljam, sem ju zamenjal. Po dobri uri sestavljanja in šraufanja sem zalaufal Yamaho in sedaj vse lepo dela. Tako, če imate kakšne probleme s svojimi napravami, obrnite se na "UI", šele na to na forum!
RY 101 rdeče, RY 100 belo.
In se znajdi v tej zgagi.....
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|