Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Predojačevalnik MYRYAD

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2010 17:09    Naslov sporočila: Predojačevalnik MYRYAD Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

Zanimam se za nakup rabljenega predojačevalnika pa me zanima, če ima kdo izkušnje z MYRYAD MP100? Ne iščem neke top zadeve, ampak nekaj dostojnega Smile. Ima mogoče kdo na splošno izkušnje s to firmo. Zanima me ali gre za lepe škatle ali je tudi vsebine kaj?

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2010 20:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sicer sem razmišljal še o teh predojačevalnikih:

MUSICAL FIDELITY A308cr PRE
Primare Pre30
Rotel RC-1082
Bryston BP25

Cenovno so si podobni, razen bryston odstopa navzgor. Če ima kdo izkušnje s kakšnim od njih, oz. če kakšnega še posebej priporoča ali odsvetuje se priporočam.

lp
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2010 21:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam PRIMARE PRE 30 in kar lepo "paše" v moj sistem, je pa seveda treba ugotoviti kateri od omenjenih predojačevalnikov bi bil najboljši za tvoj sistem. Sicer že neštetokrat povedano, pa vendarle: idealno bi bilo, če bi lahko katerega preizkusil v svojem sistemu, a najbrž boš kupil (tako kot jaz), na podlagi testov, ki jih opravljajo razne audio revije in na podlagi debat na raznoraznih forumih na spletu. Takšna je realnost Crying or Very sad .

Primare PRE 30 bi na kratko opisal kot napravo, ki zelo nazorno rekreira prostor, malce brzda dinamiko, in ki je kjub temnejšemu zvočnemu karakterju vzorno transparentna. Z temi lastnostmi je primeren partner za moje končne stopnje, ki so sposobne divje dinamike, malček na svetlejši strani nevtralnosti, so pa prav tako transparentne in z odličnim 3D slikanjem ambienta.

Bi rekel, da je PRE 30, za tiste, ki želijo dobršen del lastnosti tipičnih dobrih lampašev. In v primerjavi z slednjimi, mu manjka kanček topline, se pa zato odkupi z globokim in avtoritativnim basom, ki pa je šibkejša točka lampašev.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2010 22:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nimam še sistema kamor bo pasal Smile. Spravljam se v sestavo sistema, ki bo baziral na Linkwitz Orionih, tako da počasi načrtujem nakup komponent, ki jih rabim poleg samih zvočnikov. Glede karakterja, niti ni tako ključno kakšen je, ker ima aktivna kretnica Orionov možnost manjših popravkov, ampak je zaželeno, da je nevtralen. Glede predojačevalca mi je pomembno, da je kvalitetne izdelave, da ima dovolj inputov, nizka popačenja in nek value for money. Če bi imel Benchmark dac hdr dovolj inputov bi verjetno vzel kar benchmark, ampak rabim več analognih priključkov.

lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu