Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Ne deluje Denon x1100w+Lg blu ray BP 620 preko HDMI
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sabbath



Pridružen/-a: Tor Dec 2013 14:29
Prispevkov: 82
Kraj: Sveta Trojica

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 02:12    Naslov sporočila: Ne deluje Denon x1100w+Lg blu ray BP 620 preko HDMI Odgovori s citatom

Pozdrav,mam problem z predvajanjem tega playera na receiveru,ne dobi signala na vhod hdmi-ja receivera.Če pa povežem player direktno na tv pa špila.Na tem hdmi vhodu receivera sem probal priklopit PC pa dela...V čem je problem?
_________________
BORA
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1545
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 13:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom


DENON

Kaksne imas nastavitve za HDMI v Denonu?
Imas na PAL?
http://manuals.denon.com/AVRX1100W/NA/EN/GFNFSYtojvevmo.php

pocekiraj in poskusi razlicne kombinacije tudi za ostale HDMI nastavitve.
http://manuals.denon.com/AVRX1100W/NA/EN/GFNFSYkabkahie.php


LG
Ali pride slucajno samo zvok ali niti slika, niti zvok?
kako imas nastavljeno resolucijo na LGju? Glej navodila stran 17.
Poskusi preklopiti tudi med RGB in YCbCr. glej navodila stran 28.

Navodila: http://gscs-b2c.lge.com/downloadFile?fileId=sLRxcSpTYDPIqyZ2M67aEg

lp, d.
_________________
If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sabbath



Pridružen/-a: Tor Dec 2013 14:29
Prispevkov: 82
Kraj: Sveta Trojica

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 15:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vse to probal,celo z novim hdmi kablom...ne gre
_________________
BORA
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov
sabbath



Pridružen/-a: Tor Dec 2013 14:29
Prispevkov: 82
Kraj: Sveta Trojica

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 15:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na črnem zaslonu tvja zgoraj samo napiše predvajalnik1(BD player),to je vse...
_________________
BORA
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1545
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 18:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa ce imas prikljucen samo A/V receiver na TV. Vidis menuje od receiverja?

lp, d.
_________________
If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sabbath



Pridružen/-a: Tor Dec 2013 14:29
Prispevkov: 82
Kraj: Sveta Trojica

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 18:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Menije od receivera vidim če bilo kaj izberem na njem,bilo keri source
_________________
BORA
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1545
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 19:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pol je na strani LGja nekaj. Resolucija si poskusil 1080p in 1080i ali nizjo?

lp, d.
_________________
If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sabbath



Pridružen/-a: Tor Dec 2013 14:29
Prispevkov: 82
Kraj: Sveta Trojica

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 19:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi probal,rgb,ycbcr...
_________________
BORA
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov
longplay



Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Prispevkov: 731
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 19:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lg ima en hdmi tega daj v receiver npr hdm 1 potem poišči kateri ima izhod za sliko v tv ima označeno kateri je ter priklopiš. Mora delovati. To je par minut dela.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sabbath



Pridružen/-a: Tor Dec 2013 14:29
Prispevkov: 82
Kraj: Sveta Trojica

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 19:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To je logično kaj treba naret ,longplay... Wink
_________________
BORA
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov
longplay



Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Prispevkov: 731
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 20:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To ti uredim v par minutah.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sabbath



Pridružen/-a: Tor Dec 2013 14:29
Prispevkov: 82
Kraj: Sveta Trojica

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 15, 2020 20:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če pa mam tak nareto pa ne gre...
_________________
BORA
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov
sabbath



Pridružen/-a: Tor Dec 2013 14:29
Prispevkov: 82
Kraj: Sveta Trojica

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 16, 2020 10:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ma kdo kako idejo prosim?
_________________
BORA
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov
mcnaget



Pridružen/-a: Čet Nov 2012 12:28
Prispevkov: 68
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 16, 2020 10:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sabbath je napisal/a:
Ma kdo kako idejo prosim?


A to sliko ali zvok prenašaš preko tega vhoda?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mcnaget



Pridružen/-a: Čet Nov 2012 12:28
Prispevkov: 68
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 16, 2020 10:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mcnaget je napisal/a:
sabbath je napisal/a:
Ma kdo kako idejo prosim?


A to sliko ali zvok prenašaš preko tega vhoda?


Ponastavi oba na tovarniške nastavitve tv in receiver pa potem poizkusi pa za kakšne pol ure jih izklopi iz elektrike .
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 1 od 4

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe
Izdelava: slo-code.com