Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Imela bi neko sorto hišnega kina, nujen je youtube

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Matjaž1

Pridružen/-a: Čet Mar 2011 17:25
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 29, 2011 21:32    Naslov sporočila: Imela bi neko sorto hišnega kina, nujen je youtube Odgovori s citatom

Pozdrav vsem, tokrat je pod tem imenom Nina.

Mi lahko pomagate - potrebujem nov DVD predvajalnik in zvočnike, hkrati pa je nujno, da je mogoče glasbo poslušati prek youtuba.

Ena možnost je LG-jev hišni kino (LG HB965TZ), vendar ne potrebujem toliko zvočnikov oz. se mi zdi, da bi mi bili odveč. Razmišljam o drugi opciji - DVD predvajalnik, ki omogoča dostop do spletnih vsebin, pa potem še vmesnik in zvočniki.

Druga pomembna reč je cena - zanima me bolj budget varianta.

Ima kdo kak predlog, kaj, kako, kje in za koliko? Kino ali sestavljanje posameznih kosov? Občasno bom pogledala kak film ali serijo, glasbo poslušam pogosteje.

Hvala,

Nina
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 30, 2011 08:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni to vse zelo dobro opravlja PS3, edino računalnik moraš imeti dovolj hiter za večje vsebine.
Ali pa kak cenejši medijski predvajalnik, jih dobiš že za 50€.

Za spodobno upravljanje YouTuba je nujna neka tipkovnica ali povezava z računalnikom, telefonom...

Če ti sploh ni toliko do kina, si kupi rabljen hifi, dobiš v redu zvočnike in ojačevalec za 200€, navlake imaš manj, pa še zvok je boljši, za Youtube več kot odličen.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu