Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Iščete lakirano bakreno žico?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ma_coule

Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27
Kraj: south of the border

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 11, 2011 15:39    Naslov sporočila: Iščete lakirano bakreno žico? Odgovori s citatom

Kaj hočemo, zarečenega kruha se toliko poje, da bi lahko z njim nahranili neizmerne množice... Tudi sam ga imam "na zalogi" že vsaj pol šajtrge - če ne več! Nazadnje sem vanjo vrgel zvrhano lopato pridušanja, da pasivnih zvočniških kretnic definitivno ne bom več delal, ampak samo še aktivne, ki induktivnih tuljav ne potrebujejo... Ampak... zgodilo se je in, hočeš-nočeš, sem moral naviti štiri tuljave (ali tokrat res zadnje? Wink ), stare zaloge lakirane bakrene žice pa nikjer več!
Po dolgotrajnem googlanju sem našel podjetje Žica d.o.o. (02/4260099). Iz stiske mi je pomagal njihov gospod Andrej. Da ne bi izpadlo kot komercialno sporočilo, samo dvoje: gospod Andrej je zelo prijazen in posloven človek, z veliko razumevanja za naše hobi potrebe. Poleg lakirane bakrene žice imajo tudi lak, izolacijski papir,...
Morda pride komu prav...

Za Zdravje & For Fun!

Nazadnje urejal/a ma_coule Tor Jan 11, 2011 22:52; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
galop

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 11, 2011 21:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za informacijo.Jaz sem se obrnil na gospoda Dolinška iz kranja,ki pa poleg tuljav navija tudi vse vrste transformatorjev,če bo komu v pomoč.
ma_coule

Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27
Kraj: south of the border

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 00:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

galop je napisal/a:
Hvala za informacijo.Jaz sem se obrnil na gospoda Dolinška iz kranja,ki pa poleg tuljav navija tudi vse vrste transformatorjev,če bo komu v pomoč.

Ja, gospod Dolinšek mi je že tudi navijal - vse tisto, česar sam ne znam... Embarassed
Zelo strokoven in za debato zelo prijeten gospod! Isto velja tudi za njegovo soprogo!

ZZ & FF!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu