Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Mac mini kot glavni izvor II
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 14:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mislim da ima iTunes limit, 25.000 pesmi, če se prav spomnim.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gorko1

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 14:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

submat50 je napisal/a:
Nekje sem bralm, da iTunes za maca pri veliki bazi postanejo nestabilni. Ali beste kaj bolj natancnega o tem.

Matjaz

Kaj je mišljeno kot velika baza? 1k, 5k, 100k albumov?

LP,
Goran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
gorko1

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 14:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:
mislim da ima iTunes limit, 25.000 pesmi, če se prav spomnim.

Ja, menda je to omejitev za en library. Jih pač obpreš več...
Mah, meni gre tud vedno bolj na k ta iTunes. Upam, da bo čim prej Jriver...

Lp,
Goran
Nazaj na vrh
submat50

Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 16:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj je mišljeno kot velika baza? 1k, 5k, 100k albumov?

LP,
Goran[/quote]

Na windows PC imam 1k albumov in okoli 160k pesmi v enem od apple konpreseranem formatu. Sedaj ji na MacMini ponovno skeniram v apple brezizgubnem formatu. Vecina CD je mojih nekaj od prijateljev in ni potegnjenega iz neta. Ce ne bom zacel uporabljati toetov in ce je meja 25k se ni za bat, da bom dosegel 25k, sem ze precej star.

Lp matjaz
Nazaj na vrh
mihi

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 20:15
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 23, 2013 18:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gorko1 je napisal/a:
dr.sah je napisal/a:
Včrraj se ugotovil, da programi za windows ala foobar2000 in jriver imata odlične aplikacije za ipad z ful kontrolo. Dočim super playerji za maca pa nobene pametne ipad aplikacije. Zato grem jaz jutri na WIN 8 in Jriver software ter Jremote aplikacijo. Zmaga.

Testna verzija Jriver za maca bo na voljo nekje proti koncu leta.
Upam samo, da bo na macu zvenel tako dobro kot Audirvana....

LP,
Goran

No, pa smo dočakali tudi Jriver za maca. Včeraj je izšla alpha verzija in je po promocijski ceni 24.98$.
Jaz sem jo nabavil in moram reči, da je zvokovno približno ista kot Audirvana.
Program je še bugast in vse funkcije še niso delujoče. V bodoče bodo fantje vse porihtali. Veselim se upravljanja iz iPada, kajti Audirvana me je spravjala ob živce z remote desktop aplikacijo.
Nazaj na vrh
gorko1

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 24, 2013 19:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mihi je napisal/a:
gorko1 je napisal/a:
dr.sah je napisal/a:
Včrraj se ugotovil, da programi za windows ala foobar2000 in jriver imata odlične aplikacije za ipad z ful kontrolo. Dočim super playerji za maca pa nobene pametne ipad aplikacije. Zato grem jaz jutri na WIN 8 in Jriver software ter Jremote aplikacijo. Zmaga.

Testna verzija Jriver za maca bo na voljo nekje proti koncu leta.
Upam samo, da bo na macu zvenel tako dobro kot Audirvana....

LP,
Goran

No, pa smo dočakali tudi Jriver za maca. Včeraj je izšla alpha verzija in je po promocijski ceni 24.98$.
Jaz sem jo nabavil in moram reči, da je zvokovno približno ista kot Audirvana.
Program je še bugast in vse funkcije še niso delujoče. V bodoče bodo fantje vse porihtali. Veselim se upravljanja iz iPada, kajti Audirvana me je spravjala ob živce z remote desktop aplikacijo.

Drugače edino izgled pa je "češki". Sem mislil, da bodo za maca malo spremenili grafiko. No, mogoče kdaj v prihodnosti... Ga pa kupim takoj, ko malo porihtajo buge...

LP,
Goran
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu