Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nova igrača je doma......
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 165, 166, 167  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 09:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:
takole, sposodil sem si stojala za Amphione TWO15, sedaj je čas za poslušanje, če bo le hčerka to pustila. Very Happy

A tako zdaj to izgleda. Luštno. Bom moral pridit na prisluh. Razz

Kaj sem hotel reči... če bo vse po sreči v kratkem prideta na špilčkanje in tudi ostaneta tu dve teli žverci. Ziher te bo zanimalo kako dela:

http://www.nuforce.com/hp/products/U192S/index.php

Amphion, ki vsestransko testira novi dda-100, pravi, da če se ga namesto vgrajenega usb vhoda priklopi preko tele male zadevice, se še pridobi na zvočni kvaliteti. Že itak je mališan rezolutiven, s tem na vhodu pa bojda adijo pamet. Da rata čisti hiend. Bi povsem verjel v izboljšanje performanse, saj za dda-jev denar se pač ne more pričakovati brezkompromisne zasnove usb vhoda. No bomo videli koliko je na tem. To bo spet ene špilerancije. Cool

Nazadnje urejal/a audiofill Čet Avg 23, 2012 09:11; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 09:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah, se da mogoče zmenit za kako poslušanje?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 10:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Ziher te bo zanimalo kako dela:

http://www.nuforce.com/hp/products/U192S/index.php

Tale zadeva se kar konkretno pozna, na izhodni zvok pa ima močan vpliv tudi dober digitalni kabel.

Sam ga vedno uporabljam v kombinaciji s katerim koli DAC-em; Musical Fidelity M1DAC, 8200CDQ, MDAC... Definitivno zelo simpatičen upgrade Wink

Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 24, 2012 22:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

danes dobil grelec za dolge zimske dni in večere Laughing

Nazaj na vrh
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 26, 2012 15:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Denon DBP -2012 UD

Nazaj na vrh
PURPLE

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 19:27
Kraj: Savinjska

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 01, 2012 15:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Yamaha CX 70, pred ojačevalec za gramofon in povezava na končno. Drobovje zgleda super Smile

PURPLE

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 19:27
Kraj: Savinjska

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 01, 2012 15:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še ena malo bolj pregledna

Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 03, 2012 15:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Google nexus tab! Very Happy testiranje se v teku...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
igor0203

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 03, 2012 15:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prosil bi za kak opis, mene tudi matra.
Nazaj na vrh
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 03, 2012 17:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj naj zaenkrat rečem... moj je uvožen iz ZDA. Polnjenje je možno preko USB na računalniku ali pa iz el. omrežja (adapter). Ekran je 7" kar na prvi pogled deluje majhno a se pri rokovanju izkaže (moje mnenje), da je nekako ravno prav, da lahko z eno roko držiš napravo z drugo pa "navigiraš" po ekranu. Imam še Samsung Galaxy Ace, v primerjavi s katerim je tablica mnogo bolj odzivna, kar se drsnja tiče. Za zdaj sem mu nametal aplikacij še pa još pa še ni bilo opaznega kakega štekanja, zmrzovanja ipd. Baterija je zdržala potovanje iz Chicaga preko Copenhagna v Ljubljano (vse skupaj cca 26 ur), kjer je le izjavil, da je baterije le še 10%. Na letališčih je bil nonstop povezan na Wifi, glasba se je vrtila ves čas tako na letališču kot tudi v letalu. Avtonomija baterije se mi zdi zelo vredu. Prtiranega segrevanja pa tudi ni bilo zaslediti.
Kamero ima samo spredaj. Za nekatere je to velik minus za nekatere ne... dejansko se meni osebno zdi precej smešno ko ljudje s skoraj A4 tablicami slikajo vsepovprek... Wink

toliko zaenkrat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
AndrewPee

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 16:22
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 07:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Very Happy

Od leve: Amphion ION+ , Amphion TWO15, M&D Sapphire

Nič od tega ni švoh

Za vso troje na sliki lahko rečem: čeljust do podna. Cena: sitnica Cool

Tanajmanjši ION+ dajo neverjetno homogeno zvočno sliko, gledaš kot tele. Iščem še manjši prostor za near-field poslušanje. Perverzno bi jih bilo imet na računalniški mizi !

Taveliki TWO15, podobno kot tamali, buah!, sobo zapolnijo z zvokom že ob nižji glasnosti, širok oder, da o homogenosti ne govorim.
Wanna-have !

Katerega bi obdržal ?
Nazaj na vrh
igor0203

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 08:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kakšna je pa cena teh lepotcev?
Nazaj na vrh
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 09:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

AndrewPee je napisal/a:
Katerega bi obdržal ?

Odgovor preprost, če si lahko privoščiš, TWO15 zmaga Cool
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 11:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

S tamalimi amfijončki se še kar špilčkam tudi jaz in kot izgleda še lep čas ne bom izgubil interesa. Very Happy

Z DDA-100 so magična kombinacija za denar. V mojih očeh vstopnica v hi-end svet za drobiž. Če le ni soba prevelika. Amphion pravi, da je za sinergijo v veliki meri "kriv" DDA-100, ki je časovno & fazno koherenten, kar je pisano na kožo njihovim zvočnikom, ki to vsled svoje zasnove še toliko bolj prikažejo.

Kaj me med drugim impresionira... poslušanje na nizki jakosti. Recimo večerno poslušanje ko gredo vsi spat in ne smeš glasno, ko kaj delaš pa v ozadju muzika, tekom obiska ko zadaj nekaj špila... veliko zvočnikov moraš naterat da zaživijo, da dajo kaj od sebe, tu pa že čisto potiho slišiš ama vse. Razkošen uravnotežen homogen soundstage že na 20% glasnosti. Noro. Cool

Potem recimo neobčutljivost na postavitev. Kamorkoli ko jih rukneš ko špilajo. Nima veze ali 10 cm od zadnje stene ali na sredino sobe, to ni aklih. V prvi varianti sem glede na bas refleks zadaj pričakoval nagravžen bum bum bas, ki bo preglasil ostali spekter in bo ratal 2D zmazek. Ja pa ma kaki, sem samo debelo pogledal. To kljub temu oriše široko, jasno, zračno sliko, ki se navidezno razprostira globoko nazaj za zvočnike. Mislim halo, kot da zadaj sploh ni stene. Ne šmirglajo oni žive sile hehe. Okej bas v taki postavitvi malo naglašen ampak daleč od bum buma ali da bi bilo iritirajoče. Moram probat še z dušilcem za basrefleks, ki je v kompletu, da vidim kaj bo izvrglo.

Ko že pri postavitvi, tu ne gre za majčkeni sweetspot, bolj za sweetcono. Nima tu toliko veze kako oziroma koliko so obrnjeni navznoter, široka disperzija naredi svoje. Smile Sicer me razvajenega uporabnika M&D Omni harmonizerjev to ne zadovoljuje, tam je cela soba soundstage, napram disperziji klasičnih boksov pa je tole iber. Cool

Ne vem kaj so pobi delali, ampak tile mališani so jim ratali dvesto na uro. Integracija kretnice, enot in ohišja je adijo pamet. Cool
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 12:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

so kaj čarali tudi na materialu ohišja?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 165, 166, 167  Naslednja
Stran 23 od 167

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu