| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
blazheny
Pridružen/-a: Pon Mar 2011 0:50 Prispevkov: 212 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2012 22:25 Naslov sporočila: |
|
|
Ma to ni res... daljinec od Samsung TV mi zbega volume control na Nuforsu. Preklapljaš kanale pa pošilja glasnost gor in dol.
Problem sicer izgine, če ju dam meter in pol stran, ampak do tam niti slučajno ne morem vlečt ostalih kablov.
Aj s****e... če tega ne rešim bo moral pod male oglase  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2012 23:16 Naslov sporočila: |
|
|
Razmišljaš v pravo smer...jaz bi tudi Samsunga prodal  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
blazheny
|
Objavljeno: Tor Feb 28, 2012 10:15 Naslov sporočila: |
|
|
Tkole pravi Nuforce Support:
| Citiram: | | We apologize for this problem, it is related to Samsung T.V.'s IR Codes. We are very much aware of this issue and have a firmware upgrade kit that will be available very soon to alleviate the problem. We are waiting to receive the first shipments of these upgrade kits from Tawain as we speak as there has been a small delay. Until then, you can take a look at the kit instructions I have attached so you know what to be expecting, and so that you and your customer are aware of the process for the upcoming fix to this situation. We are expecting delivery at any time, and we apologize for the delay. Please ask the customer to cover the IR receiver with black electrical tape for now, until the problem can be remedied. |
Problem torej je, ampak bo rešen
V priloženih navodilih so slikce kako odpret mašinco in ji na servisne pine namontirat flash čip z updejt kodo, ki ga menda dobim v kratkem:
Sem kar vedu, da je softver  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5417 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Feb 28, 2012 11:03 Naslov sporočila: |
|
|
Dober customer support in napredna tehnologija delata čudeže.
Če bi se televizorjeve kode teple z ojačevalcem ali receiverjem kakšnega drugega proizvajalca, bi moral bodisi požret kislo jabolko in s tem živet, bodisi prodat eno ali drugo. Tu se pa lepo sflasha. Dajo ti čip, ga rukneš na servisne pine in zdrava marija. I love hi-tech.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mihi
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 20:15 Prispevkov: 6 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Feb 29, 2012 17:11 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Zanimam se za nakup nuforce IA-7 V. Kje bi se ga splačalo naročiti?
Hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Feb 29, 2012 19:47 Naslov sporočila: |
|
|
| Nov, rabljen? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mihi
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 20:15 Prispevkov: 6 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Čet Mar 01, 2012 09:32 Naslov sporočila: |
|
|
Lahko tudi rabljen.
Rad bi poganjal zvočnike Monitor Audio GX50. Ali bi morda zadostoval
NuForce Icon-2 Desktop Integrated Amplifier and DAC, izvor mac mini? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
blazheny
|
Objavljeno: Pet Mar 02, 2012 00:51 Naslov sporočila: |
|
|
Omenjali so se neki ravno tako 86 dB zvočniki kot so GX 50, ki jih je Icon baje lepo gnal.
Z mojimi BX-2 ni imela Dia nobenih težav, ampak so 90 dB.
Pomojem pa si tvoji GX50 zaslužijo IA-7.
Če je oglaševanje prepovedano prijazno prosim moderatorja, naj naslednje izbriše:
Kupil sem tule:
http://www.hifi-passion.de/
Izkušnja 100% pozitivna, Paypal.
Na moj mejl so se profesionalno odzvali tudi tile, ampak prepozno:
http://www.nuforce-icon.eu/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
blazheny
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2012 11:53 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | Dober customer support in napredna tehnologija delata čudeže. |
Moram povedat, da se v mesecu dni pod vprašanjem nekompatibilnosti s Samsung TV ni zgodilo nič. Niti ne odgovarjajo kaj dosti na mejle, tako da - dober customer support, niti ne.
Še ene dva tedna jim dam, potem pa na Bolho oz. sem pod male oglase in dobrodošel nazaj, stari prijatelj Rotel  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2012 12:04 Naslov sporočila: |
|
|
| To prodajalec kjer si kupil ali direkt Nuforce USA? To za slednje ni običajno, so ažurni. Kam se obračaš? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
blazheny
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2012 13:39 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | To prodajalec kjer si kupil ali direkt Nuforce USA? To za slednje ni običajno, so ažurni. Kam se obračaš? |
Komuniciram kar z obema... prodajalec v Nemčiji je še nekako ažuren pri komunikaciji, mu je maksimalno žal za probleme, ampak nič ne more dokler mu Nuforce ne pošlje upgrejda. Sumim pa, da nima nobene posebne podpore pri Nuforceu , ker je sitna riba.
Nuforce USA pa me ne šljivi po 10 dni. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2012 19:18 Naslov sporočila: |
|
|
Me čudi zdajle tole, jaz imam same dobre izkušnje z njimi.
Je pa res da so v zadnjem času preokupirani s širitvijo mreže (zdaj že cca 60-70 zastopstev + nekaj internetnih shopov), kar je ogromen logističen zalogaj za takšen majhen kolektiv, no pa vseeno, 10 dni za odgovor stranki si glede na svoj customer service renome pa ne bi smeli privoščit.
Če ne bo urejeno do torka me dregni na privat. Bom nekaj naročal preko enega od EU zastopnikov, pa bom sproti še vprašal zate. Glede na to da proda na tone tega, predpostavljam, da ve za problem in ima tisti flasher.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
blazheny
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2012 20:37 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | Če ne bo urejeno do torka me dregni na privat. Bom nekaj naročal preko enega od EU zastopnikov, pa bom sproti še vprašal zate. Glede na to da proda na tone tega, predpostavljam, da ve za problem in ima tisti flasher. |
Hvala, če do torka ne bo kaj pametnega te res dregnem. Saj bi počakal, če bi mi kdo zabožjovoljo povedal kdaj bo rešeno. Magari še en mesec. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
blazheny
|
Objavljeno: Pet Mar 30, 2012 09:35 Naslov sporočila: |
|
|
Updejt, danes:
| Citiram: | Dear Customer,
The Dia firmware upgrade is now available, but you will need to return the unit to our facility to have the upgrade performed. Please write in the description on the form your request for the upgrade.
Please register and log a Helpdesk service ticket here:
http://www.nuforce.com/hp/support/service.php
...
|
Eh, zdaj mi bojo delali še stroške s pošiljanjem in sitnosti s carino. Tudi prav, če ne bo šlo drugače jebiga, potrpim.
Počakam še kaj bo v ponedeljek rekel Nemec; menda se trudi, da bi mi zrihtal za zamenjavo že nadgrajeno Dio.
Predstavljam si, da imajo jenkiji teh upgrejd kitov premalo in jih zato ne pošiljajo naokoli. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 00:14 Naslov sporočila: |
|
|
| Ok, stroški transporta bodo, vendar pa lahko glede carine (če bi morala že biti) narediš začasni izvoz na popravilo in to je to. Včasih to ni bilo problem, ne vem točno, kaj se dogaja sedaj... Ampak ne vidim, zakaj bi se kaj spremenilo... Informiraj se, obvezno, preden narediš korak naprej.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|