| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Matjaž1
Pridružen/-a: Čet Mar 2011 17:25 Prispevkov: 88 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 21:32 Naslov sporočila: Imela bi neko sorto hišnega kina, nujen je youtube |
|
|
Pozdrav vsem, tokrat je pod tem imenom Nina.
Mi lahko pomagate - potrebujem nov DVD predvajalnik in zvočnike, hkrati pa je nujno, da je mogoče glasbo poslušati prek youtuba.
Ena možnost je LG-jev hišni kino (LG HB965TZ), vendar ne potrebujem toliko zvočnikov oz. se mi zdi, da bi mi bili odveč. Razmišljam o drugi opciji - DVD predvajalnik, ki omogoča dostop do spletnih vsebin, pa potem še vmesnik in zvočniki.
Druga pomembna reč je cena - zanima me bolj budget varianta.
Ima kdo kak predlog, kaj, kako, kje in za koliko? Kino ali sestavljanje posameznih kosov? Občasno bom pogledala kak film ali serijo, glasbo poslušam pogosteje.
Hvala,
Nina |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Apr 30, 2011 08:56 Naslov sporočila: |
|
|
Meni to vse zelo dobro opravlja PS3, edino računalnik moraš imeti dovolj hiter za večje vsebine.
Ali pa kak cenejši medijski predvajalnik, jih dobiš že za 50€.
Za spodobno upravljanje YouTuba je nujna neka tipkovnica ali povezava z računalnikom, telefonom...
Če ti sploh ni toliko do kina, si kupi rabljen hifi, dobiš v redu zvočnike in ojačevalec za 200€, navlake imaš manj, pa še zvok je boljši, za Youtube več kot odličen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|