Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Onkyo 8850 in woofer

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dtriller

Pridružen/-a: Sre Nov 2008 21:20
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 28, 2010 19:33    Naslov sporočila: Onkyo 8850 in woofer Odgovori s citatom

danes sem dobil Onkyo 8850, sedaj ko delam priklope, pa sem opazil, da nima izhoda za subwoofer. Imam aktivni woofer in me zanima, če je kakšna možnost priklopa na ta ojačevalec
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 040/954 711
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 28, 2010 19:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če me spomin ne vara tudi pre-outa nima, tako da bi to znal bit problem. Tvoj nizkotonec nima možnosti priklopa preko zvočniškega kabla (večina cenejših aktivcem to načeloma ima..).
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 28, 2010 20:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aktivni sub bi moral imeti za tak priklop še pasivno kretnico a je to že draga varianta...Če ni sub izhoda, je problem če pa ni niti pre out(kjer bi rabil še aktivno kretnico v kolikor je sub nima) še večji...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dtriller

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 28, 2010 20:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

imam aktivni woofer Tannoy, če bo kaj pomagalo
Nazaj na vrh
berni

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 28, 2010 20:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kakšen tip mogoče?
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 28, 2010 20:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če ojačevalnik nima priklopa za subwoofer, stvar pozabi! Crying or Very sad
Seveda za vse obstaja(vsaj teoretično) neka rešitev, a tu bi rabil pre-out in še kretnico za povrhu!
Nazaj na vrh
dtriller

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 28, 2010 21:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nima nikakršnega preout izhoda ali kaj podobnega, mode woofer tannoy mercury mx-sub10
sedaj sem ga priklopil na izhode za snemanje kasetofona in zadeva deluj, samo toliko da sem probal, ker ne vem če je to ravno pametno
Nazaj na vrh
berni

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 28, 2010 22:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

deluje že
samo ni kretnice in dela ves frekvenčni razpon.. pa glasnosti ne moreš štimat na ojačevalcu...ni za uporabit
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 01, 2010 00:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da ne bo preveč filozofiranja - imam jaz doma en kos take kretnice. Kontaktiraj me na zs.
Lp
Admin
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu