| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
subzero
Pridružen/-a: Sob Jun 2014 21:22 Prispevkov: 1 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jun 28, 2014 21:57 Naslov sporočila: slušalke + zvočna kartica + ojačevalec ... |
|
|
Živjo,
prosim vas za malo pomoči in kakšen nasvet.
Kupujem moje prve malo boljše slušalke, predvsem za poslušanje glasbe. Glasbo bom poslušal večinoma na računalniku in ker bom v kratkem kupil tudi nov računalnik, me zanima predvsem katere komponente so priporočljive, da bodo slušalke sploh prišle do izraza. Verjetno ti dobre slušalke in dobra kvaliteta glasbe ne pomagata dosti, če vmes ''ne štima''.
Ker se na to področje ne spoznam najbolje, vas prosim za nasvete. Kaj se mi splača, je dovolj, da imam dobro zvočno kartico, ali je potreben tudi ojačevalnik za slušalke?
Malo sem brskal in našel, da je zelo hvaljen usb avdio vmesnik oziroma ojačevalnik Scarlett 2i2, zvočna kartica, ki mi je padla v oči pa je Sound Blaster ZX. Budget za zvočno kartico /+ interface imam nekje 200-300€.
Hvala za vsako pomoč in nasvet! _________________ Whatever you are - be a good one! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Sob Jun 28, 2014 23:42 Naslov sporočila: |
|
|
Ce zvocna potem vsekakor priporocam Asus Xonar STX (interna) ali pa eksterno Asus Xonar One.
Ojacevalca v tem primeru ne rabis. Prvo varianto imam jaz in sem zelo zadovljen ze leta.
lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|