Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kateri hišni kino za cca 300 evrov?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
zoranb10

Pridružen/-a: Ned Dec 2013 21:31
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 15, 2013 21:34    Naslov sporočila: Kateri hišni kino za cca 300 evrov? Odgovori s citatom

Pozdravljeni.

Zanima me sledece:- kupujem hisni kino-rad bi malo bolj kvaliteten zvok kot ga daje tv
-budzet cca 300 evrov
-moznost interneta,wi fi povezava z mobitelom ali racunalnikom,you tube,po moznosti skype
- nima veze ali je 5.1 sistem ali 2.1 ali soundbar

Vem da za 300 evrov ne morem dobiti čuda mislim pa da se kaksna pametna zadeva mora najti.
Mi kaj svetujete ??

Najlepsa hvala
Zoran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 15, 2013 23:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, za v ta sistem prispevam idejo : T-Amp kot ojačevalci. Cena cca okoli 30€ na kos. Za ostalo pa nimam blage ideje.
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 15, 2013 23:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za 300 pač kupiš en narejen hišni kino od Onkya, Sonyja itd...
Če boš šel sestavljat bo hitro več. Kaj pa vem, BDP-160 od Pioneerja nov 150 € in ima vse kar rabiš, pa da bi en rabljen receiver 5.1 pa potem zvočnike npr. Canton movie... rabljeno če boš mel srečo se ti celo morda izide.
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 16, 2013 12:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ambasador je napisal/a:
Evo, za v ta sistem prispevam idejo : T-Amp kot ojačevalci. Cena cca okoli 30€ na kos. Za ostalo pa nimam blage ideje.

Razen če narediš tako kot jaz: za 330€ sem ženi in za priklop na TV kupil MCM Philips stolpič (DVD, D klasa ojačevalci, ribbon tweeter). Zelo spodoben zvok in daleč naprej od mojih prvih (in tudi drugih in tretjih) HI-Fi zvokov iz časov ko sem začenjal s tem hobijem.
frodo

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29
Kraj: Miklavž na dr. polju

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 28, 2013 01:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zelo dobro zveni LG BH 7230 , pa tudi wifi in bluetooth ima, ter odličen usb multimedijski predvajalnik.
Poceni Sony in Philips kina ne zvenijo dobro!

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu