| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
zoranb10
Pridružen/-a: Ned Dec 2013 21:31 Prispevkov: 5 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Dec 15, 2013 21:34 Naslov sporočila: Kateri hišni kino za cca 300 evrov? |
|
|
Pozdravljeni.
Zanima me sledece:- kupujem hisni kino-rad bi malo bolj kvaliteten zvok kot ga daje tv
-budzet cca 300 evrov
-moznost interneta,wi fi povezava z mobitelom ali racunalnikom,you tube,po moznosti skype
- nima veze ali je 5.1 sistem ali 2.1 ali soundbar
Vem da za 300 evrov ne morem dobiti čuda mislim pa da se kaksna pametna zadeva mora najti.
Mi kaj svetujete ??
Najlepsa hvala
Zoran |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Dec 15, 2013 23:14 Naslov sporočila: |
|
|
Evo, za v ta sistem prispevam idejo : T-Amp kot ojačevalci. Cena cca okoli 30€ na kos. Za ostalo pa nimam blage ideje. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1117 Kraj: Lenart
|
Objavljeno: Ned Dec 15, 2013 23:44 Naslov sporočila: |
|
|
Za 300 pač kupiš en narejen hišni kino od Onkya, Sonyja itd...
Če boš šel sestavljat bo hitro več. Kaj pa vem, BDP-160 od Pioneerja nov 150 € in ima vse kar rabiš, pa da bi en rabljen receiver 5.1 pa potem zvočnike npr. Canton movie... rabljeno če boš mel srečo se ti celo morda izide. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pon Dec 16, 2013 12:21 Naslov sporočila: |
|
|
| ambasador je napisal/a: | | Evo, za v ta sistem prispevam idejo : T-Amp kot ojačevalci. Cena cca okoli 30€ na kos. Za ostalo pa nimam blage ideje. |
Razen če narediš tako kot jaz: za 330€ sem ženi in za priklop na TV kupil MCM Philips stolpič (DVD, D klasa ojačevalci, ribbon tweeter). Zelo spodoben zvok in daleč naprej od mojih prvih (in tudi drugih in tretjih) HI-Fi zvokov iz časov ko sem začenjal s tem hobijem. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
frodo
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29 Prispevkov: 206 Kraj: Miklavž na dr. polju
|
Objavljeno: Sob Dec 28, 2013 01:47 Naslov sporočila: |
|
|
zelo dobro zveni LG BH 7230 , pa tudi wifi in bluetooth ima, ter odličen usb multimedijski predvajalnik.
Poceni Sony in Philips kina ne zvenijo dobro!
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|