Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zvočniki za rock.
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
submat50

Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2012 13:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Cistim skozi rasline, rastline za svojo rast pobirajo iz vode dolocene elementa, ki vplivajo na vodo. Potem imam pa se dva zunanja filtra. Prvi je obicajen za razgradnjo dusika, v drugem pa imam zeolit, zmanjsuje koncentracijo fosforja. Ce ni dovolj fosforja v vodi ni zelenih alg. Tudi pretoke imam kar velike.

Zeolita imam se kar nekaj vrec in ga lahko prodam, svetujem pa lahko tudi kako ga uporabiti.

Jaz sem z tem primerom hotel pokazati kako je pomembno pri nasvetu najprej opredeliti kotekst. Ce bo se koga zanimalo kaj o bazenu sem rade volje pripravljen pomagati nebi pa rad da hifi forum postane forum o urejanju vrtov. Morda ima kdo kaksen predlog kako lahko to resimo.

Lp matjaz
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2012 13:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dober opticen trik na prvi sliki. Zgleda kot jezero ne pa bazen Smile. Sicer pa se vidi, da je pusceno veliko znoja, dela in srca na tem. Lp, d.
Nazaj na vrh
gero

Pridružen/-a: Sob Dec 2011 15:03

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 10, 2012 13:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

submat50 je napisal/a:
.

Jaz sem z tem primerom hotel pokazati kako je pomembno pri nasvetu najprej opredeliti kotekst. Ce bo se koga zanimalo kaj o bazenu sem rade volje pripravljen pomagati nebi pa rad da hifi forum postane forum o urejanju vrtov. Morda ima kdo kaksen predlog kako lahko to resimo.

Lp matjaz

Enostavno, pogovarjaj se o ozvočenju, ne pa o vrtovih, hehe
Nazaj na vrh
submat50

Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 10, 2012 14:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Enostavno ne razumes. Jaz sem vprasal za nasvet. Post pa se je razvil v cisto nekaj drugega. Hotel sem vam pokazati kako moras biti pri nasvetu previden, da ga pravilno vmestis. Jaz bi ze v prvem postu lahko dal sliko bazena pa nisem hotel. Sedaj pa sem bil malo provokativnega razpolozenja in sem hotel pokazati kako smo skozi pripevke zasli, da sploh nismo iskali zvocnikov kakrsne bi jaz potreboval. Zadnji post pa kaze ozkost. Najvec dobrih resitev in razlicnih pogledov, razlicnih idej se je razvilo v talilnih loncih kjer so se srecali razlicni ljudje in razlicne ideje.

Jaz sem bolj po intuiciji kot analiticno prisel do zvocnikov, ki mi ustrezajo in resujejo moje potrebe poleti. Lahko bi nalimal se en post, ki bi vso stvar se malo bolj razjasnil pa sem se odlocil, da ga ne bom. Moji zvocniki morajo biti dipoli, da jih lahko poslusam v sobi in na vrtu, morajo igrati dovolj naglas da jih slisim tudi na vrtu. Skladbe in glasnost moras imeti moznost nastavljati od dalec, itd.
Ko sem se delal je bilo moje raziskovalno podrocje programsko inzenirstvo, tako da mi tudi sistemska naliza, kar svetovanje hifi-ja v bistvu je, ni tuje. Ce pogledas vse prispevke posta in moje dejanske potrebe po zvocnikih, ki jih mislim zdaj kar dobro poznate se vidi da vse skupaj pade na validaciji. Zaradi verifikacije pa malo karikirano receno nebi bilo potrebno nikogar zapret.

Matjaz
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Stran 13 od 13

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu