| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
submat50
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05 Prispevkov: 613 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jun 08, 2012 13:06 Naslov sporočila: |
|
|
Cistim skozi rasline, rastline za svojo rast pobirajo iz vode dolocene elementa, ki vplivajo na vodo. Potem imam pa se dva zunanja filtra. Prvi je obicajen za razgradnjo dusika, v drugem pa imam zeolit, zmanjsuje koncentracijo fosforja. Ce ni dovolj fosforja v vodi ni zelenih alg. Tudi pretoke imam kar velike.
Zeolita imam se kar nekaj vrec in ga lahko prodam, svetujem pa lahko tudi kako ga uporabiti.
Jaz sem z tem primerom hotel pokazati kako je pomembno pri nasvetu najprej opredeliti kotekst. Ce bo se koga zanimalo kaj o bazenu sem rade volje pripravljen pomagati nebi pa rad da hifi forum postane forum o urejanju vrtov. Morda ima kdo kaksen predlog kako lahko to resimo.
Lp matjaz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Pet Jun 08, 2012 13:17 Naslov sporočila: |
|
|
Dober opticen trik na prvi sliki. Zgleda kot jezero ne pa bazen . Sicer pa se vidi, da je pusceno veliko znoja, dela in srca na tem. Lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gero
Pridružen/-a: Sob Dec 2011 15:03 Prispevkov: 196
|
Objavljeno: Ned Jun 10, 2012 13:51 Naslov sporočila: |
|
|
| submat50 je napisal/a: | .
Jaz sem z tem primerom hotel pokazati kako je pomembno pri nasvetu najprej opredeliti kotekst. Ce bo se koga zanimalo kaj o bazenu sem rade volje pripravljen pomagati nebi pa rad da hifi forum postane forum o urejanju vrtov. Morda ima kdo kaksen predlog kako lahko to resimo.
Lp matjaz |
Enostavno, pogovarjaj se o ozvočenju, ne pa o vrtovih, hehe |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
submat50
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05 Prispevkov: 613 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jun 10, 2012 14:22 Naslov sporočila: |
|
|
Enostavno ne razumes. Jaz sem vprasal za nasvet. Post pa se je razvil v cisto nekaj drugega. Hotel sem vam pokazati kako moras biti pri nasvetu previden, da ga pravilno vmestis. Jaz bi ze v prvem postu lahko dal sliko bazena pa nisem hotel. Sedaj pa sem bil malo provokativnega razpolozenja in sem hotel pokazati kako smo skozi pripevke zasli, da sploh nismo iskali zvocnikov kakrsne bi jaz potreboval. Zadnji post pa kaze ozkost. Najvec dobrih resitev in razlicnih pogledov, razlicnih idej se je razvilo v talilnih loncih kjer so se srecali razlicni ljudje in razlicne ideje.
Jaz sem bolj po intuiciji kot analiticno prisel do zvocnikov, ki mi ustrezajo in resujejo moje potrebe poleti. Lahko bi nalimal se en post, ki bi vso stvar se malo bolj razjasnil pa sem se odlocil, da ga ne bom. Moji zvocniki morajo biti dipoli, da jih lahko poslusam v sobi in na vrtu, morajo igrati dovolj naglas da jih slisim tudi na vrtu. Skladbe in glasnost moras imeti moznost nastavljati od dalec, itd.
Ko sem se delal je bilo moje raziskovalno podrocje programsko inzenirstvo, tako da mi tudi sistemska naliza, kar svetovanje hifi-ja v bistvu je, ni tuje. Ce pogledas vse prispevke posta in moje dejanske potrebe po zvocnikih, ki jih mislim zdaj kar dobro poznate se vidi da vse skupaj pade na validaciji. Zaradi verifikacije pa malo karikirano receno nebi bilo potrebno nikogar zapret.
Matjaz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|