Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kaj pa vi uporabljate za predvajanje glasbe na vašem sistemu

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2009 00:24    Naslov sporočila: Kaj pa vi uporabljate za predvajanje glasbe na vašem sistemu Odgovori s citatom

....

Nazadnje urejal/a Surfer Pet Nov 10, 2017 00:32; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: +386 41 536 109
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2009 08:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Jaz uporabljam za predvajanje glasbe squeezebox duet povezan na av receiver z coax kablom.

Za gledanje filmov pa nmt predvajalnik hdx 1000, povezan an av receiver z hdmi kablom.

Tako z prvo kot drugo varianto nimam nobenih težav glede zvoka.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2009 09:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dosti poslušam radio(vintage receiverji).včasih si zavrtim gramofon-kak lp,cd na predelane cdp .filmov pa ne gledam več,klub temu da imam dvd in ostalo šaro-hišni kino.ipod sem podaril sinu,potem ko je v zvoku čisto pokleknil pred mojimi cdp na lampo.
Nazaj na vrh
vojcb

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2009 14:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ko sem doma mi po celi dan igra radijo (vintage resiver) v poznih večernjih urah pa kakšen LP včasih pa tudi CD, pa kakšen direktni prenos po radiju.

LP.
Nazaj na vrh
vojcb

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2009 14:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Včasih sem poslušal glazbo preko dvd - Denon 3910. ker pa nisem gledal filmov sem ga prodal - tudi zvokovno ni bil dorastel dobremu cdp.

LP.
Nazaj na vrh
Surfer

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2009 16:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

....

Nazadnje urejal/a Surfer Pet Nov 10, 2017 00:33; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: +386 41 536 109
vojcb

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2009 17:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja to je pa nehvaležna zadeva - priporoćati, ćeprav čitam na forumu kar dosti priporočil. Lahko samo povem, da jaz to poslušam na Rega Saturn-u še prej pa na Rega Apollu in je boljše kot na dvd-ju.

LP.
Nazaj na vrh
Surfer

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2009 21:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...

Nazadnje urejal/a Surfer Pet Nov 10, 2017 00:34; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2009 22:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Surfer je napisal/a:
Super, hvala...

Zadnjič v trgovini mi je trgovec rekel, da med CD playerjem in DVD playerjem ni nobene razlike :S

Nekje že mora biti... Wink

Very Happy

Razlika defenitivno je, ampak, meni se je zdela preko digitalnega izhoda veliko manjša recimo, kot preko analognega. Sploh cenejši DVD predvajalniki preko digitalnega priklopa ne zaostajajo veliko za cenejšimi CDP.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu