Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dabiblo
Pridružen/-a: Pon Mar 2017 14:27 Prispevkov: 166 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Sre Mar 06, 2024 14:07 Naslov sporočila: |
|
|
Ponudnika v kakšnem smislu? Njihovo storitev skleneš direktno prek njih, ne rabiš slo posrednika. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1633 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Čet Mar 07, 2024 00:39 Naslov sporočila: |
|
|
Od TIDALa sem dobil obvetilo, da bo naročnina znižana na 6,49€ (HIFI PLUS). _________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
|
LBaudio
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25 Prispevkov: 863 Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA
|
Objavljeno: Čet Mar 07, 2024 09:41 Naslov sporočila: |
|
|
slisim informacije da v aprilu TIDAL ne bo racunal visje narocnine za Hi-Res stream..... _________________ For Fast Moving Concerts
Custom Aeroports
Custom car audio installs
2 X WR setter dBDrag street B - 2005 |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Bwaze
Pridružen/-a: Tor Okt 2011 20:59 Prispevkov: 442 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Pet Mar 08, 2024 12:40 Naslov sporočila: |
|
|
dabiblo je napisal/a: | Ponudnika v kakšnem smislu? Njihovo storitev skleneš direktno prek njih, ne rabiš slo posrednika. |
To je res, a mnogo ponudnikov (tako avdia kot videa), ki v Sloveniji niso imeli sklenjenih nobenih zastopstev, naročnin v Sloveniji enostavno niso ponujali. In ne bi se čudil, če bi Tidal enostavno umaknil opcijo naročnin iz Slovenije. _________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
benma
Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1588 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Pet Mar 08, 2024 13:04 Naslov sporočila: |
|
|
Bodo pač sklenili naročnino direktno s Tidalom. To, s Telemachovim Tidalom je blo itak brez veze. Jaz sem dobil mail z obvestilom (v slovenščini) direktno od Tidala, tako da se očitno z dostopom do Tidala v Sloveniji ni/ne bo nič spremenilo. Nova enotna cena bo 6,49eur/mesec. _________________ "Whenever we find connoisseurship operating within science or technology we may assume it persists only because it has not been possible to replace it by a measurable grading." Michael Polanyi |
|
Nazaj na vrh |
|
|
kraljmatjaz
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27 Prispevkov: 1026 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Ned Mar 24, 2024 16:37 Naslov sporočila: |
|
|
Imate pa res sreco, tuhkaj v Italiji je Tidal CD - 11 Eurov , Hi-res 20 .
Qobuz CD - 12,5 eur - Hi-res - 16,66... _________________ Chi suona, stona. Chi non suona, critica! (R.Muti) |
|
Nazaj na vrh |
|
|
JanezBlond
Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50 Prispevkov: 187 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 24, 2024 17:12 Naslov sporočila: |
|
|
Še malo kolebam. Na Tidal strani mi ponuja hi fi plus za 11.99€.
Nekdo je tu omenil da bodo vsi paket 6.49€?
Gre za kakšno časovno omejeno akcijo?
Sicer pa mi je par dni nazaj v LMS posodobilo vtičnik za Tidal, tako da zdaj Tidal vidim v Squeezeboxu med aplikacijami poleg Spotify.
Bom poskusil 1 mesec brezplačno, pa da vidimo... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
dabiblo
Pridružen/-a: Pon Mar 2017 14:27 Prispevkov: 166 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Ned Mar 24, 2024 20:12 Naslov sporočila: |
|
|
Od 10. aprila ali nekaj takega bodo paketi poenoteni in bo cena kot si napisal. Do takrat obstajata še vedno dva paketa. Aktiviraj mesec poskusnega, potem pa sklenes in je. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1633 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Pon Mar 25, 2024 08:18 Naslov sporočila: |
|
|
Za par € se dobi OGROMNO glasbe, tako da se izplača biti naročnik. Meni je edino žal, da se na Qobuz ni možno enostavno naročiti, glede na to, da je menda bolj kvaliteten kot Tidal. _________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|