Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
suntrace1
Pridružen/-a: Pon Okt 2009 20:52 Prispevkov: 55 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Sep 05, 2020 11:29 Naslov sporočila: servis za Technics gramofon |
|
|
Potrebujem servis za gramofon Technics SL-1610 MK2 (črna izvedba gramofona SL-1600 MK2), ki mi že nekaj časa nabira prah v kleti.
Motor dela, a se pri igranju zbega in dviga ročico in jo premika sem in tja. Verjetno je kriv računalnik.
Imam navodila in sheme PCB-jev. Me lahko kdo usmeri k mojstru, ki je dovolj vešč, da mi ga uredi v funkcionalno stanje?
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1745 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 06, 2020 13:24 Naslov sporočila: |
|
|
ta gram ne bi smel biti kompliciran za poštelat...glede na gumbe odspredaj...in prvič slišim da bi ročka opletala zaradi elektronike....ročka, če je gram automatic, je ponavadi vezana na mehaniko, ne elektroniko....mogoče se motim....
glede na to da si ga upogonil po dolgem času, rabi samo majhen servis in štelanje ročke... _________________ šoo mazgoon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1884 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 06, 2020 17:49 Naslov sporočila: |
|
|
Očisti (spihaj) vse tri fotocelice (photointerrupters PC501, PC502, PC503) ker če so zaprašene, dajejo znak, da je ročka v eni od skrajnih leg in jo motor dvigne. Obenem je to detekcija velikosti plošče na krožniku. Čim manj bezaj elektroniko po nepotrebnem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ico
Pridružen/-a: Ned Maj 2013 10:00 Prispevkov: 186 Kraj: kranj
|
Objavljeno: Ned Sep 13, 2020 13:49 Naslov sporočila: |
|
|
drago67 je napisal/a: | tega mojstra pokliči...040 257 179...
..mal heca...
mimgrede ..upam,.da bosta moja marantza vseeno na vrsti pred tvojim...  |
zakaj mau heca?kva potikaš potem tuje št.!!!neresni dol |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1086 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 15, 2020 20:56 Naslov sporočila: |
|
|
ico je napisal/a: | drago67 je napisal/a: | tega mojstra pokliči...040 257 179...
..mal heca...
prvo,da se opravičim tistim,ki ste mi pisali na zs...namreč že dolgo časa nisem imel dostopa do svojega profila,ker sem pač pozabil geslo in zamenjal mail,itd...(tole sporočilo zgoraj me je pa res razjezilo in vrnilo)..hvala adminu,da je zadevo uredil...
drugo ico ne razumem,kaj si tako pobesnel??...številka je prava in marsikateremu forumašu je pomagala,vsaj tako so mi sami povedali...mislim,da bi bilo tvoje opravičilo na mestu... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ico
|
Objavljeno: Sre Sep 16, 2020 15:16 Naslov sporočila: |
|
|
drago67 je napisal/a: | ico je napisal/a: | drago67 je napisal/a: | tega mojstra pokliči...040 257 179...
..mal heca...
prvo,da se opravičim tistim,ki ste mi pisali na zs...namreč že dolgo časa nisem imel dostopa do svojega profila,ker sem pač pozabil geslo in zamenjal mail,itd...(tole sporočilo zgoraj me je pa res razjezilo in vrnilo)..hvala adminu,da je zadevo uredil...
drugo ico ne razumem,kaj si tako pobesnel??...številka je prava in marsikateremu forumašu je pomagala,vsaj tako so mi sami povedali...mislim,da bi bilo tvoje opravičilo na mestu... |
napisal si št.mojstra.spodaj pa mau heca ??kaj je sedaj res |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1086 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 16, 2020 17:50 Naslov sporočila: |
|
|
ico je napisal/a: | drago67 je napisal/a: | ico je napisal/a: | drago67 je napisal/a: | tega mojstra pokliči...040 257 179...
..mal heca...
no očitno ne razumeš celega sporočila...beri zadnji stavek...upam,da bosta moja marantza vseeno na vrsti pred tvojim...a zdej razumeš?drugič raje prej pokliči na dotično številko in se prepričaj zakaj se gre... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1745 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 17, 2020 02:33 Naslov sporočila: |
|
|
drago67 je napisal/a: | ico je napisal/a: | drago67 je napisal/a: | ico je napisal/a: | drago67 je napisal/a: | tega mojstra pokliči...040 257 179...
..mal heca...
no očitno ne razumeš celega sporočila...beri zadnji stavek...upam,da bosta moja marantza vseeno na vrsti pred tvojim...a zdej razumeš?drugič raje prej pokliči na dotično številko in se prepričaj zakaj se gre... |
dobrota je sirota!.....  _________________ šoo mazgoon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ico
|
Objavljeno: Čet Sep 17, 2020 16:21 Naslov sporočila: |
|
|
fjaka je napisal/a: | drago67 je napisal/a: | ico je napisal/a: | drago67 je napisal/a: | ico je napisal/a: | drago67 je napisal/a: | tega mojstra pokliči...040 257 179...
..mal heca...
če ze že ti hecaš potem napiši mau heca pot tvoj tekst upam da bosta moja...in ne pod tel.št.ki je nam ki razumemo ˝šalo˝potem razumljivo da se ne šališ z tel.št.ps.zakaj bi pa klical št.ki je ne poznam mojster je lahko mijster še za kaj drugega...
dobrota je sirota!.....  |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dule80
Pridružen/-a: Pet Jun 2014 14:33 Prispevkov: 202 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Okt 01, 2020 11:31 Naslov sporočila: |
|
|
Lp. Zanimam me kam lahko peljem klipsch sub pregledat oz ali se sploh splača popravljat zadevo. Baje da je skurilo ojačevalec notri. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vladej
Pridružen/-a: Tor Feb 2022 13:20 Prispevkov: 35 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Dec 16, 2022 11:09 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
a kdo ve a servis Proelektronika v BTC-ju še dela?
Spletno stran imajo nedelujočo. Tam kjer je bil včasih ni več štacune... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13 Prispevkov: 582 Kraj: Ardro
|
Objavljeno: Pet Dec 16, 2022 11:28 Naslov sporočila: |
|
|
Gugl pravi:
Francoska ulica 7, hala 3 prejšnji naslov Šmartinska 152 hala 6, 1000 Ljubljana _________________ Canta e Cammina |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dule80
Pridružen/-a: Pet Jun 2014 14:33 Prispevkov: 202 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pet Dec 16, 2022 11:50 Naslov sporočila: |
|
|
Proelektornika dela normalno. Bil te dni tam boš pa verjetno mal čaku ker ma robe za izvoz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1368 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Dec 16, 2022 13:37 Naslov sporočila: |
|
|
vladej je napisal/a: | Zdravo,
a kdo ve a servis Proelektronika v BTC-ju še dela?
Spletno stran imajo nedelujočo. Tam kjer je bil včasih ni več štacune... |
Sem ga ravnokar klical. Delajo normalno, edino spletna stran se je malo usula.
Prilagam en članek od Proelektronike z lokacijo in vsemi kontakti, če kaj pomaga:
https://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_article&id=61
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
varlecijus
Pridružen/-a: Sob Nov 2008 22:06 Prispevkov: 1 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Dec 26, 2022 12:28 Naslov sporočila: |
|
|
Ali slučajno kdo ve kam dati logitech squeezebox classic na sevis?
Namreč imam tri "mrtvake" za zrihtat.
(stormsonic trenutno nič ne šraufa, sem preveril)
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|