Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Iščem/Rabim/Kupim
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Orpheus999

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 9:44
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 09, 2009 19:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Večina oseb, ki ima ta stack, ga ne zna uporabljati in prav zato ima tak sloves(verjetno ne poznaš Fear Factory),ker ima glava ogromen zvočni razpon in, če ne veš kaj iščeš(oz., delaš), hitro zajebeš sound.
Za razliko ob Engl ampa(in podobnih), kjer so praktično vse nastavitve no-brainer, stane pa še enkrat toliko kot moja(2) half stack-a.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 09, 2009 19:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No ja, tudi engl lahko zveni slabo. Sploh pa nisem govoril o glavi, ampak o boxu:) Pa offtopic sva. Itak pa, če si zadovoljen z Ibanezovim stackom, potem toliko bolje Very Happy

P.S. Poznam fear factory:)
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 09, 2009 22:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
audiofill je napisal/a:
že nekaj časa neuspešno iščem rabljen vetilator potniške kabine za osebni avtomobil Renault Laguna, letnik 2000.

Probaj mogoče še na kakšnem avtomobilskem forumu. Ker vidim, da je na ventilatorju napis Made in Italy, poskušaj priti do informacije, kdo to dela. Zna biti precej ceneje. Pri meni je šel kondenzator klime, ki je stal na servisu ca. 550€. Potem sem pridobil informacijo, da le-te izdeluje firma Vabco (in to za veliko avtomobilskih proizvajalcev). Poiskal sem zastopnika in ga našel celo v Sloveniji. Dobil sem identičen izdelek, ki pa je stal 154€.

Sem probal srečo tudi na slovenskem forumu ljubiteljev Renaultovih vozil, pa nič pametnega. To mi je nekako zbilo voljo da bi šel spraševati še na kakšen drugi naš avtomobilski forum, saj če na posvečenem Renaultovem forumu ne vedo, kaj bodo potem šele drugje. Sicer pa imaš čisto prav. Bom se registriral še na kakšnem drugem in probal. Morebiti pa bo kaj. Smile

Drugače pa sem danes uspel ujagati nekoga ki pozna nekoga ki previja motorje in obstaja žarek upanja, da se bo lotil previjanja skurjenega ventilatorja. Najprej mora videti kako je sploh narejen, potem pa bo povedal kako in kaj.

Lep pozdrav in hvala za namig!
Nazaj na vrh
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 09, 2009 23:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ventilator za Laguno:

http://www.teilesuche24.de/ersatzteile/elektromotor-innenraumgeblaese,hella_8ew009159141

http://stores.ebay.nl/AutomobilService-MarcusEckard , išči del št. 9041502422
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 09, 2009 23:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ufff, super. Hvala lepa za pomoč! Cool
Nazaj na vrh
PrimozS

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 10:00
Kraj: VG

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 10, 2009 09:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aljoša,

si kaj poklical na odpade/razgradnjo v okolici Grosuplja (največji je na Mlačevem). Ko sem lani še imel Safrane - so imeli tam vedno več Safranov "na zalogi". Pa mislim, da so kar imeli še te ventilatorje noter ...

LP

Primož
Nazaj na vrh
gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43
Kraj: 01

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 10, 2009 10:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb je napisal/a:
Te kondenzatorje ventilatorja se da popravit, meni so pri Xsari tudi hoteli nekih 300-400€ za cel kos, potem sem pa našel na forumu uporabnika ki mi je to popravil za nekaj €.

Kondenzator klime se, tako kot hladilnik vode, načeloma ne da popraviti. Kondenzatorji ventilatorja pa so povsem druga stvar. Smile
Znamka, ki jo je omenjal vinylfan, pa je skoraj gotovo Wabco ali pa Waeco. Very Happy

Aljoša, tale servis ima največ izkušenj z renaulti, morda najdeš kakšno rešitev: http://www.bosch-ark.si/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 10, 2009 19:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To obvestilo/informacija še najbolj "paše" v to temo:
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=1698

Audiohedonist
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 09, 2010 20:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prijatelj rabi tale kondi:

VISHAY-RODERSTEIN MKP-1837 0.1uf 100VAC / 160VDC 1%.

Ima kdo en kos viška? Prijatelj odkupi takoj.

Lep pozdrav!
Nazaj na vrh
stormsonic

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 09, 2010 23:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Prijatelj rabi tale kondi:

VISHAY-RODERSTEIN MKP-1837 0.1uf 100VAC / 160VDC 1%.

Ima kdo en kos viška? Prijatelj odkupi takoj.

Lep pozdrav!

Mu ga kam pošljem ali pride sam iskat? Za uslugo naj tebe pelje na pijačo, ti boš pa naslednjič mene Laughing
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 10, 2010 00:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uffff stormi, super si. Tole je bilo pa hitro! Cool

Te kontaktiram.

Hvala!
Nazaj na vrh
stormsonic

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 10, 2010 13:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hehe, ni treba. Nisem vedel, da gre za Zlatka, sva že na vezi Laughing
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 08, 2010 14:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ker skvizov daljinec po več letih intenzivne uporabe ne reagira več dobro (samo tipki za glasnost +/-) iščem drugega. Ima kdo za prodat dobro ohranjenega?

Ali če mi kakšna dobra duša popravi tipki. Sem že gledal kako ga razstaviti, pa bolj ko študiram kako ga vzeti narazen da ga ne poškodujem, manj mi je jasno. Confused

Hvala!
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 08, 2010 14:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Ker skvizov daljinec po več letih intenzivne uporabe ne reagira več dobro (samo tipki za glasnost +/-) iščem drugega. Ima kdo za prodat dobro ohranjenega?

Ali če mi kakšna dobra duša popravi tipki. Sem že gledal kako ga razstaviti, pa bolj ko študiram kako ga vzeti narazen da ga ne poškodujem, manj mi je jasno. Confused

Hvala!

Sicer samp ugibam - vendar:

Če odstraniš pokrovček za baterije, bos videl dve odprtinici. Verjetno tja potisneš nekaj primernega in tako sprostiš dva zobca, ki fiksirata ploščico s tipkami.
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 08, 2010 15:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Alora preklic!

Sem ga tako dolgo žokal da se je predal. Zdaj spet dela ko suza. Cool
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu