| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pon Jun 30, 2008 13:05 Naslov sporočila: Festival Lent |
|
|
Člani portala, ki ste z Mariborskega konca, lahko bi se zmenili na kaksni drinki v cetrtek - takrat bom namreč na Lentu in mislim da nebo problema da kakšno rečemo. Davorin, lahko bi ti tudi dostavil zvočniške enote takrat(oz. bi jih ti prisel iskat)...
Ne vem pa točno za katero uro bi se zmenili, ker bom še na odru enkrat pa trenutno ne vem točno kdaj, enkrat popoldne, zvečer k je folkart.
OK, tolk od mene...
LP
Admin _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Pon Jun 30, 2008 13:25 Naslov sporočila: |
|
|
Na Lentu sem bil prvi dan(petek), ko sem pripeljal in snemal Marka Hatlaka. Po koncertu sem poiskal JazzLent, kjer je godel Enzo Favata s sardinskimi pevci. Na Večerovem odru pa je "ružil" Vlatko Stefanovski. Do glavnega odra nisem uspel priti - preveč je bilo raznoraznih HIFI prijateljev, s katerimi smo prijetno zapolnili večer.
Bravo mariborčani. Imate evropski festival! _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Gorazd

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 14:44 Prispevkov: 323 Kraj: Sl. Bistrica
|
Objavljeno: Tor Jul 01, 2008 12:10 Naslov sporočila: |
|
|
Če se boste/bomo kaj zmenili, lahko računate, da se vidimo. Bo pa potrebno natančno določiti šotor, kje bi se dobili, ker iskanje folka v tej množici ni uspešno
Lp, G _________________ "I am the master of my fate
I am the captain of my soul"
DanishAudiophileLoudspeakerIndustries |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Tor Jul 01, 2008 13:04 Naslov sporočila: |
|
|
Torej jaz in Davor sva sigurno tam, se pravi se Gorazda stejemo zraven, koliko nas bo se?
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Sre Jul 02, 2008 08:58 Naslov sporočila: |
|
|
Torej za jutri smo ze trije da se dobimo na Lentu. Gorazd pusti se GSM stevilko na ZS, da se ne bomo iskali.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|