Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Lexicon Home Theatre

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 20, 2010 13:29    Naslov sporočila: Lexicon Home Theatre Odgovori s citatom

Trenutno imam doma na testiranju Lexiconov procesor MV-5. Kar zanimiva zadeva. Ohišje je kar konkretno podolgovato, širina je standardna. Trenutno sem ga priklopil na Nuforce monobloke in prototip CD playerja SF.
Zraven se dobi tudi mikrofon za avtomatsko nastavljanje surrounda. Zanimiv je tudi daljinec, ergonomski z velikim zaslonom. Na zaslonu daljinca so bile izpisane enote, jaz pa poizkusim premikat zadeve z gumbi za navigacijo, enter..nič. Sem že mislil, ja kako lahko ze takoj daljinec zeza - potem mi pa kapne - zaslon je na dotik. Zadeva je seveda narejena na kitajskem.
Evo nekaj slikic:

Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 20, 2010 13:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa igra solidno? Lexicon sem največkrat srečal v pro audiu, dodatkih za inštrumente, imel sem njihovo zvočno kartico ipd., HT pa še nisem slišal.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu