| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
poslusalec
Pridružen/-a: Tor Jul 2008 12:07 Prispevkov: 7 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 02:09 Naslov sporočila: Ali se splača plačevat visoko Siol TV(kabelsko) najemnino? |
|
|
Zadnje čase sm gledal za alternativo Siol TV-ju za kero sm plačeval 42€ mesecno. Na netu sm dobil zanimivo alternativo, Satellite direct TV, ma prek 3500 kanalov, in sicer vse skupej je na računalniku prek interneta, kvaliteta je kr dobra, TV sm imel itak povezan z PC-jem že od prej.
Zaenkrat sm kr zadovoljen, ma vse Slovenske kanale, vse Srbske, Italjanske, Ameriške,... cena pa je neki čez 30 €, plačas sam enkrat, tkoj pobereš program in že šopa.
Če kdo rabi, evo link: http://satellitedirecttv-live-online-watch-channels-tv.blinkweb.com/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 09:02 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem ravno odjavil tv, tako da bom prečkiral, hvala lepa.
Samo 42€ za tv je pa res huda na mesec, jaz sem imel 60€ s telefonom in 24Mbs internetom v kompletu na UPC pa se mi je zdelo svinjsko drago. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 11:00 Naslov sporočila: |
|
|
| Ja pa še en velik nateg je bil na Siol-u... Najprej akcija in predstavitve po celi Sloveniji z avtodomi in ne vem kaj še, potem čez pol leta pa podražitve, da te kap... Pa saj bi še plačal, če bi šlo za dvig kvalitete, tako pa... Optika pa je za njih še vedno neznanka v pravem pomenu besede... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17 Prispevkov: 912
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 11:06 Naslov sporočila: |
|
|
Skoraj 2 leti nisem gledal TV programa, zato sem odjavil TV. Ena najbolj pametnih odločitev v mojem življenju. Sedaj je zvečer čas za familijo, muziko, kakšno knjigo, pa tudi kak dober DVD.
Vili |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 11:09 Naslov sporočila: |
|
|
| Tudi sam se zadnje čase veliko bolj posvečam glasbi... Hvala TV postajam (vsem po vrsti), ker imate tako beden program, ki nas spodbuja k drugim aktivnostim. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz z
Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50 Prispevkov: 236 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 11:33 Naslov sporočila: |
|
|
| Citiram: | Zadnje čase sm gledal za alternativo Siol TV-ju za kero sm plačeval 42€ mesecno. Na netu sm dobil zanimivo alternativo, Satellite direct TV, ma prek 3500 kanalov, in sicer vse skupej je na računalniku prek interneta, kvaliteta je kr dobra, TV sm imel itak povezan z PC-jem že od prej.
Zaenkrat sm kr zadovoljen, ma vse Slovenske kanale, vse Srbske, Italjanske, Ameriške,... cena pa je neki čez 30 €, plačas sam enkrat, tkoj pobereš program in že šopa |
... tebi dela na netu pa se pritožujejo?
http://direct-tv.pissedconsumer.com/satellite-direct-online-tv-is-a-scam-20090927158059.html |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Orpheus999
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 9:44 Prispevkov: 127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 11:39 Naslov sporočila: |
|
|
Siol je največja natega ever.
NAJVEČJA NATEGA EVER.
Jaz sem na Amisu, oče pa na Siolu in jaz dobim za enak denar
veeeliko več kot on. Catch je v tem, ker je imel Siol na začetku enake pogoje kot Amis, potem pa so spremenili celotno programsko in plačilno shemo, ki pa je totalno v pizdi. Natega je bila v tem, da Siol nove naročnike ni obvestil o spremembah(logično da ne poveš za natego, če hočeš nekoga nategnit) tako da plačujejo nekaj kar niso kupili. Kar se mene tiče Siol ne bo nikoli videl niti centa mojega denarja.
Je pa tudi res da Amis tudi ni cvetka in ima svoje pomankljivosti. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09 Prispevkov: 124 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 16:11 Naslov sporočila: |
|
|
Vsi ki imajo siol tv se pritožujejo,se mi zdi da kar masovno odhajajo k drugim ponudnikom.Jest imam pa kabelsko tv od telekoma pa do zdaj nisem mel nobenih problemov še sheme ne menjajo pogosto.Za 77 programov in celo 3 HD programe (ne vem kako ampak so) odštejem 12,94€ na mesec.Zadovoljen  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
poslusalec
Pridružen/-a: Tor Jul 2008 12:07 Prispevkov: 7 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Sob Dec 26, 2009 10:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Citiram: | | ... tebi dela na netu pa se pritožujejo? |
Matjaž, če nisi opazu na tej tvoji povezavi se samo avtor pritožuje, drugim pa se ne sanja zato ker niso še poskusili.
Po mojem je tist avtor od konkurence pa zato kritizira oziroma lahk dela za kašno kabelsko TV.
Če imaš povezavo hitjejšo od 1 MBit/s ti dela tekoče, če pa poskusaš gledat TV prek interneta z modemom 56k (Dial-Up) iz pred 15 let nazaj, potem nevem kaj se čudiš če ti ne dela.
http://offto.net/oscye8/[/quote] |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|