Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Mac - kateri?
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 21:10    Naslov sporočila: Mac - kateri? Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Razmišljam o nakupu računalnika. Lahko bi bil tudi Mac.
Pozivam uporabnike in poznavalce, da mi podajo kakšen predlog.
Katerega namiznega (i-Mac) in/ali, katerega prenosnega (MacBook) bi izbrali vi?

Tudi namig ali ZS, z ugodno ponudbo za predmet vprašanja, bosta dobrodošli. Very Happy

Lep večer.

Alen
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 21:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HAHA!! Twisted Evil

Znao sam te puško...
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 22:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fuj Very Happy
gorko1

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 22:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Brez najmanjšega razmišljanja iMac 27" bilo katera konfiguracija.

Seveda če potrebuješ fiksni comp za doma..... Pa zdaj dobiš za cca.1600EUR 27 colara,jaz pa sem dal dve leti nazaj toliko za 20.1"
Če te kaj zanima samo vprašaj.

LP,
Goran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 22:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ok fantje! Embarassed

Zdaj bi pa prosil za kaj bolj konstruktivnega. Very Happy
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 22:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gorko1 je napisal/a:

Seveda če potrebuješ fiksni comp za doma..... Pa zdaj dobiš za cca.1600EUR 27 colara,jaz pa sem dal dve leti nazaj toliko za 20.1"

LP,
Goran

Kje nabavit ugodno? Confused
Torrenti, .mkv-ji, XP-JI, W.7 ...?

Nazadnje urejal/a alenvprekršku Čet Dec 03, 2009 22:25; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
gorko1

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 22:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

alenvprekršku je napisal/a:
gorko1 je napisal/a:

LP,
Goran

Kje nabavit ugodno? Confused

Kaj se tiče mene tukaj http://www.m-store.at/ Cool .....razen,če se ti ljubi kvačkat z kakšnimi šverci iz USA.

LP,
Goran
Nazaj na vrh
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 22:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Torrenti, .mkv-ji, XP-ji, W.7 ...?
gorko1

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 22:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Torrenti - uTorrent,Azzerius....
mkv-ji - VLC,Quick Time,...
XP - kaj je to??? Wink
W7 - kaj je to???? Wink

LP,
Goran
Nazaj na vrh
matejS

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:07
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 22:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam MacBook Pro (stari) in Mini-ja. Dosti imam kontakta z iMac in MacBook Pro (novi).
iMac je super, ce nimas potrebe po prenosljivosti, drugace pa vzames MacBook (aluminium, Pro ali pa ne).

Zakaj Mac? Po 20 let dela z racunalniki... od HW nivoja do high level SW nivoja in ker ga uporabljam >12h dan, sem prisel do spoznanja, da se ta najbolj splaca. Zakaj? Ker se od takrat, ko ga imam, ne ukvarjam vec z racunalnikom (zakaj ne dela? zakaj ja? programi, instalacije, varnost) - enostavno je cas bolj pomemben... Obstaja le en razlog, zakaj ne? Ce spilas igrice, ki jih je za Win veliko veliko vec. Jaz jih ne Smile

LP,
Matej
Nazaj na vrh
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 23:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mislim, da je pravzaprav vseeno, kateri model boš vzel. Odvisno od mošnje, ki jo boš razprl za nakup. Tudi sam imam zelo pozitivne izkušnje glede tega, da se ni potrebno venomer ukvarjati z računalnikom, pa problemi pri delovanju, pa programi itd... Sam uporabljam Mac PowerBook (to je še stari) in ga zaenkrat ne mislim menjati. Je pa res, da so nekateri Mac ProBook-i imeli probleme z tipkovnico in baterijami. In res malo je programov, ki tam ne bi delali, pa jih nujno rabiš v življenju.
Nazaj na vrh
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 00:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hja, vseeno itak ni

Kupi minija. Ziher ne rabis toliko zmogljivosti kot jih ponuja iMac. Za brskanje po netu, lovdanje torrentov, gledanje filmov in podobno je cist kul pomojem
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 07:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gorko1 je napisal/a:

Torrenti - uTorrent,Azzerius....
mkv-ji - VLC,Quick Time,...
XP - kaj je to??? Wink
W7 - kaj je to???? Wink

LP,
Goran

Hm, tudi MS Okna bi rabil za določene stvari.

[/quote]
alenvprekršku

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 07:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

matejS je napisal/a:
... Obstaja le en razlog, zakaj ne? Ce spilas igrice, ki jih je za Win veliko veliko vec. Jaz jih ne Smile

LP,
Matej

Matej,
že v sedanjem PC-ju imam samo Tetris in Pacman, pa še ta dva nisem igral že leta. Igrice me ne zanimajo!
Rad bi bil prepričan da mi bo KMPlayer prebavljal 1080p .mkv-je.

Zanima me še to, koliko je glasen i-Mac?

Hvala.
A.
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 09:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi MAC ni več MAC. Na MacBookProju imam eno pi.....jo na disku, ki je DiskUtility ne zazna in tudi ne odpravi. Tudi Onyx je mrzel. Error-36 se imenuje napaka. Pozna kdo kak boljši free program za odkrivanje diskovnih napak?
Tudi s kartico za zunanji SATA disk se dogajajo čuda(pa je ena boljših-narejena za MACa. Se mi kar pojavi MACova "plava smrt" Laughing

Kar nekaj odličnih programov za obdelavo zvoka dela samo še na PCju in to me počasi spet pelje na Windowse.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu