Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Yamaha rx-v663 problem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
virtualal

Pridružen/-a: Tor Nov 2008 14:20
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 16, 2009 11:39    Naslov sporočila: Yamaha rx-v663 problem Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Imam naveden receiver, ki mi v zadnjih tednih nekaj "šteka" (ali pa jaz delam kaj narobe). Pri predvajanju filmov (različni predvajalniki) z uporabo dekoderjev Pro Logic ali Neo 6, mi na trenutke zvok ne predvaja pravilno in sicer (po mojem mnenju) napačno pošlja signal na zvočnike, kar se odraža predvsem v tem, da npr. ni slišati oz. je zelo slabo slišati govor, medtem ko glasbo v ozadju normalno predvaja. To se pojavlja predvsem pri nižji glasnosti, ko pa glasnost konkretno povečam, začne nazaj normalno predvajati (tudi pri znižani glasnosti).
Najprej sem mislil, da je kaj s filmi oz. predvajalnikom narobe, vendar se pri predvajanju filmov napaka ne pojavi vedno v istem času, probleme pa dela pri različnih predvajalnikih ...

Torej - delam jaz kaj narobe, ali je reciver zrel za popravilo?

Upam, da sem zadosti razločno opisal težavo in hvala za vaše mnenje!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu