Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Klipsch + Onkyo 876

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jenx

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 17:43
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 26, 2009 13:46    Naslov sporočila: Klipsch + Onkyo 876 Odgovori s citatom

Zdravo!

Evo, nekaj časa nazaj sem pisal o nakupu sistema, zdaj imam pa nekaj delov že doma in lahko malo poročam Wink

Onkyo TX-SR876 receiver sem dobil pred nekaj dnevi, včeraj pa še 2 Klipscha RF-82 in Playstation 3. Klipsche RC-62, RS-52 in RW-12d še čakam, seveda pa sem že priklopil receiver, fronta in Playstation3 .

Zvočnika sta odigrala nekaj mp3jev preko Playstationa, malo filma in pa HD koncert preko wirelessa in moram reči, da sta mi zelo všeč. Zanima me samo, kako dolgo priporočate, da zvočniki igrajo na neki normalni glasnosti, preden se jih lahko da bolj na glas? Od včeraj zvečer igra gor radio Wink

Glede video upscalinga na receiverju moram reči, da sem se včeraj malo igral po nastavitvah in malo primerjal sliko (TV je LG 50PG6000). Dal sem DVD v Playstation 3, na katerem je izklopljen video upscaling, in nekje v filmu ustavil sliko. Nato sem na receiverju spreminjal video signal iz pass-through na upscalano verzijo. Sicer bom stvar še malo bolj preveril, a na prvi pogled se mi zdi razlika kar opazna. Malo bolj bom pregledal še sliko v gibanju, a se mi je že still zdel boljši. Bom podrobnejša opažanja sporočil kasneje.

Playstation 3 je tudi precej dobra reč. V pol urce je že predvajal HD preko wirelessa (TVersity), sicer sem moral kar nekaj pogooglati, da sem vse usposobil (wireless preko routerja, DMZ, razni errorji), vse skupaj pa ni problem, če si pismen Wink

Kabli pa so neki navadni HDMI za ps3-receiver-TV (30€ za 2 kabla - 1,5m in 3m), za zvočnike pa QED Original.

Ko dobim še preostale zvočnike, vse skupaj postavim, povežem in poslikam.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 26, 2009 13:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem svoje zvočnike cca 48ur predvajal bol potiho. Ampak mislim da ni krize če daš takoj na začetku bolj na glas, le da glasno poslušanje ne traja pre dolgo.
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 26, 2009 14:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sem moje monitor audio silver rs pazil cca. 150 ur
lp
Nazaj na vrh
robibrk

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 18:32
Kraj: Lendava

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 04, 2009 19:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prosim, poročaj kako se obnesejo tile Klipscha RF-82 zvočniki. Sam jih imam namen obesit na Harman/Kardon 255.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu