Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zvočniki za gramofon

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
KlemenK

Pridružen/-a: Sob Apr 2021 23:24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 24, 2021 23:47    Naslov sporočila: Zvočniki za gramofon Odgovori s citatom

Pozdravljena druzba,

Za rojstni dan sem od kolegov dobil gramofon (audiotehnica lp120xusb)-le temu iscem primerne aktivne zvocnike, sam se nagibam k Edifier s2000mkii...? Me zanima ce sem v tem cenovnem razredu ( kaj “boljsega” spregledal Rolling Eyes

Ps.: gramofon je v sobi cca 20m2, poslusala se bo raznovrstna muzika...

Hvala za pomoč Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 25, 2021 07:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobrodošel.
Varianta ti je Klipsch The Sixes, ima večji woofer in je že bolj resna in konkretna izbira. Nekaj preko 700€.
Seveda, če iščeš za čimmanj, neglede na zvok, potem to ni to.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu