Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

DVD player

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2008 20:12    Naslov sporočila: DVD player Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

kateri DVD player mi priporočate?
Mora imeti/podporo:
SACD, HDMI, USB-mora znati predvajati tudi iz ext. HD in ne samo iz ključka...in seveda zaželjeno je da ima dober stereo zvok.

Hvala za info.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
DAVOR

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2008 23:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen.

Zlo bi blo priporočljivo, da navedeš cenovni razred oz kaj ti je prioriteta... slika, zvok, oblika, funkcije in mogoče kak izbor....

recimo Pioneer dv600, denon 1940, onkyo dv405 ali 504-žal precej dražji,
v srednjem razredu...
l.p.
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2008 23:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Davor meni se zdi da je ze navedel kaj mu je pomembno:) V visjem rangu ponavadi teh opcij nimajo.
Have a nice Day

Matt
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 05, 2008 08:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živjo,

kaj menite o Pioneer dv600?

Hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 12:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HI
S tem predvajalnikom nimaš kaj falit - razen če bi dodal še kakšnih 100eur, pa kupiš Blu ray.

Seth

Pridružen/-a: Sob Jun 2008 15:18
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 16:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa ti OPPO playerji?
Ogromno hvale je zaslediti o njih.
Cena je pa smešno nizka, če vse te hvale držijo.

http://www.oppodigital.com/dv981hd/dv981hd_index.html

http://www.oppodigital.com/dv983h/default.asp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031 780 378
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 16:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

O tem ti pa lahko Audiofill pove iz prve roke, ker ga ima oz. ga je imel doma.
Have a nice Day

Matt
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 09, 2008 05:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imel sem Oppo dv 981 kakšno leto.

Kar se tiče videa je bil to absolutni best buy. Za parkrat več denarja boš težko našel player ki ga tu šije. Znanec je imel najdražji Arcamov player za katerega je mislil da je oh in sploh, pa je ob primerjavi s tem poceni čudom v video modu pokleknil na celi črti. Nato je bil po hitrem postopku prodan in zamenjan z Oppo-m. Kar se tiče stereo zvoka tu ni nič kaj pretresljivega. Pač na ravni kakšne 200 eur dražje konkurence, kar je vsekakor pohvalno, vendar še vedno daleč od resnega. Kar se videa tiče, tu pa briljira.

Novega modela 983 nažalost ne poznam, imam pa informacije s strani Nuforca, ki je pomagal pri razvoju playerja, da zadeva za denar kolikor stane špila da dol padeš. Pravijo da če človek nima 3000 $ da bi si privoščil dober player, potem je ta novi Oppo 983 naslednja logična rešitev in glede na ceno ni kaj zgrešiti. Glede na to da Nuforce dosedaj še ni streljal s slepimi naboji ter je vse od prvega do zadnjega kar je lansiral na tržišče postalo velik hit, predvidevam, da si ne bodo šli kvariti rejtinga oziroma renomeja s kakšnimi bedastimi izjavami ki ne držijo vode. Vsled tega sklepam, da mora iti za odličen produkt, vsekakor vreden probe. Če imaš možnost le probaj. Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Seth

Pridružen/-a: Sob Jun 2008 15:18
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 10, 2008 15:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za odgovor.
V bistvu me bolj zanima ta 983 model. Ogledat in preizkusit ga bom
šel v Zagreb. Pri nas mislim, da ni zastopnika za Oppo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031 780 378
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 10, 2008 15:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Oppo pri nas nažalost nima zastopnika. Sad

lp
Nazaj na vrh
frodo

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29
Kraj: Miklavž na dr. polju

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 12, 2008 00:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam imam DV600 in sem ga kupil ravno zaradi DVD-A, SACD, dobre divx podpore in USB. DVD-A in SACD signal zna celo v multi ch. obliki (5.1) poslati preko HDMI-ja na moj AV receiver, tako, da ne rabiš povezovat 6 činč kablov(če seveda imaš receiver, ki zna odkodirat multi channel PCM in DSD).
Poleg tega pa se ga da modificirati z firmware-i, da si povečaš divx podnapise in podobno. Bere pa diske do 80GB - tudi tiste ki nimajo lastnega napajanja. Skratka popoln player v tem cenovnem razredu. Pa tudi HDMI z 1080p upscalingom ima.

Kar se pa tiče Oppo in podobnih, pa takšnim znamkam ne zaupam, saj nimajo kvalitetne izdelave. Naprej mi pride kot kakšna Elta, Daewoo in podobni, skratka kot player ki bo v redkih primerih delal več kot eno leto.
Nazaj na vrh
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 12, 2008 00:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tu se pa ne bi strinjal, sam sem zelo zadovoljen z DVDjem XORO, bere mi vse kar mu dam in tudi dela, sicer malo pocasneje zaznava medije in se pocasneje zaganja, ampak za ceno 80€ je vec kot vrh glave.

Ne pravim da je to najboljsa stvar po pire krompirju, ampak ce rabis en dvd player, pa da ti bo dobro sluzil je to tocno to. Zakaj dat 300€, ce pa zadeva za 80€ dobro sluzi. Seveda, ce bi imel surround ozvocenje, LCD TV, HD in podobne kratice, potem si tega ne bi kupil, dokler pa imam CRT za 2 filma na teden, mi je pa to res dobro.

Ne se kar zgrazat nad zadevami, ki jih niste preizkusili (no sorry, ce si jih se ti opravicujem in si si pac nabavil plejer za 300€, ki ga bos ob prihodu blu raya prav lepo zamenjal za takega za 3000€... no saj sem jaz samo 220€ prisparal Embarassed )
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu