| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
april
Pridružen/-a: Sre Okt 2008 14:34 Prispevkov: 22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Feb 07, 2009 20:36 Naslov sporočila: povezava dvd-reciver in rac. |
|
|
Imel bi nekaj vprasanj glede povezav med dvd in reciverjem in prosim za pomoč.
Zanima me:
- ali je bolje povezati preko dig. koksialnega kabla ali preko digitalnega optičnega kabla (oz. ali morata biti oba povezana)?
- ali je treba video med dvd-jem in reciverjem tudi povezati (preko video ali s- video) povezavo?
- ali mogoče kdo ve kako povezati računalnik z reciverjem in tv-jem,, tako da bi lahko film na računalniku direktno gledal na tv-ju in imel kvaliteten zvok (5.1) in sliko?
Hvala za pomoč
lp, Mare |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Feb 07, 2009 20:38 Naslov sporočila: |
|
|
1. Optika vs Coax.. Izberi si kar ti bolje zveni. Meni optika, nekaterim coax.
2. Ni treba povezat. Lahko pa če želiš. Sploh v zadnjem času gre HDMI iz DVD v reciever, pa potem še HDMI na TV.
3. Zvok z digitalno povezavo(spet.. coax ali optika), lahko tudi z analogno če imaš kakšno zmogljivejšo kartico. Pri poceni zvočnih pa se raje drži digitalnega izhoda. Na TV pa lahko greš kar preko VGA kabla(enak kot za ekran), ali pa preko HDMI-ja. Lahko tudi S-video. Kar ti računalnik ponuja...
Jaz bi na prvo mesto postavil HDMI, na drugo VGA in na tretje S-video. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sob Feb 07, 2009 21:02 Naslov sporočila: |
|
|
| Če se ne motim, potem je že bila povsem enaka tema! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|