| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 16:21 Naslov sporočila: Kako prideš do Tannoy majice |
|
|
Kako prideš zastonj do kupa Tannoy majic?
Preprosto.
Pošlješ na njihovo FB stran tole sliko in jim lepo razložiš, da si bil tako zadovoljen z njihovim M1 minimonitorjem, da si ga še malce "dozidal" z M4 floori in ribbonci in subi in vse predelal z top shit pasivo in ožičenjem, notranje oblepil z bitumen paneli in da si zdaj res zelo zadovoljen z svojimi malimi M1.
In takoj padejo dol in te pohvalijo za neverjeten trud in te vprašajo, katero cifro majice nosiš.. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people.
Nazadnje urejal/a mestn pu Tor Avg 05, 2014 17:18; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 17:06 Naslov sporočila: |
|
|
Greš na zazzle.com in jo kupiš.
Aja sori sem prebral samo naslov in nič od top shita, da ne bi še sam padel dol. Pa še spregledal sem, da manjka vprašaj.
 _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 17:33 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | Greš na zazzle.com in jo kupiš.
Aja sori sem prebral samo naslov in nič od top shita, da ne bi še sam padel dol. Pa še spregledal sem, da manjka vprašaj.
 | Jah, kopija.
Tako in tako sem to naredil za zafrkancijo.
Sicer pa.
Nekaj mi ni logično.
Poznam kup ljudi, ki vsake par mesecev naredi par najboljših komponent in takoj zatem naredijo še boljše najboljše komponente in nato spet nove najboljše.
Ko pa jih odprejo, pa v njih industrijska roba iz ICE elektronike.
Moje komponente so čisto solidne, nisem slišal kaj dosti škatel zaradi katerih bi me sezulo, kaj šele, da bi verjel v revolucionarne zasnove, ki baje padajo vsak dan z neba, se pa redno trudim razumeti kako komponente in kabli in povezovalni štifti delujejo, vlagam v njihove izboljšave namesto, da bi naročil ali šel delat ali kupit kup novih najboljših in se učim od znalcev, ki jih poznam. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 17:55 Naslov sporočila: |
|
|
Po moje se je po firmi Tannoy razlegel smeh, ko so videli sliko. Pa so poslali par majic v zameno  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
andrej
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 17:47 Prispevkov: 121 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 18:12 Naslov sporočila: Re: Kako prideš do Tannoy majice |
|
|
| mestn pu je napisal/a: | | In takoj padejo dol |
Jih popolnoma razumem  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 18:17 Naslov sporočila: |
|
|
Lahko si das kepico
Sladoleda na glavo in posljes v ledo. Bo ziher se kaka majica padla  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MAre007
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23 Prispevkov: 605 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 19:13 Naslov sporočila: |
|
|
Mestn pu, če bi poslal sliko tele tvoje razdelilne letve na pravi naslov, bi zelo verjetno dobil zastonj celo obleko
lp Mare |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 22:08 Naslov sporočila: |
|
|
| MAre007 je napisal/a: | Mestn pu, če bi poslal sliko tele tvoje razdelilne letve na pravi naslov, bi zelo verjetno dobil zastonj celo obleko
lp Mare |
...with fully integrated faraday shield ! _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 22:31 Naslov sporočila: |
|
|
| MAre007 je napisal/a: | Mestn pu, če bi poslal sliko tele tvoje razdelilne letve na pravi naslov, bi zelo verjetno dobil zastonj celo obleko
lp Mare | Letev dela odlično, hvala.
Moj sistem se komplet izklopi pri zidni vtičnici.
Ti verjetno velikokrat med delovanjem sistema vlečeš ven priključne kable in je razumljivo, da te moti vse od ometa in parketa naprej. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 22:33 Naslov sporočila: Re: Kako prideš do Tannoy majice |
|
|
| andrej je napisal/a: | | mestn pu je napisal/a: | | In takoj padejo dol |
Jih popolnoma razumem  | Ja, baje se moj sistem sliši v sosednjo vas in še par vasi naprej, sodeč po krnekijanju..  _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1681 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 23:00 Naslov sporočila: Re: Kako prideš do Tannoy majice |
|
|
| mestn pu je napisal/a: | | andrej je napisal/a: | | mestn pu je napisal/a: | | In takoj padejo dol |
Jih popolnoma razumem  | Ja, baje se moj sistem sliši v sosednjo vas in še par vasi naprej, sodeč po krnekijanju..  |
Star SLO pregovor pravi: Dober glas se sliši v sosednjo vas, slab pa še dlje .
Mestn
Pisanja o tvojih izbolšavah so ravno taka kot tista, ki jih kritiziraš.
Vsak tvoj najmanjši tvik ti dvigne zvok do nebes.
Pojavi se seveda vprašanje, kaj se z zvokom zgodi med tviki.
PS: Pa ne se sekirat. Sinusoida je v štromariji tako ali tako samo dogovorna ponazoritev dogajanja. _________________ LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kalimero
Pridružen/-a: Pon Sep 2008 21:25 Prispevkov: 287 Kraj: Šmartno pri Litiji
|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2014 00:16 Naslov sporočila: Re: Kako prideš do Tannoy majice |
|
|
| mestn pu je napisal/a: | Kako prideš zastonj do kupa Tannoy majic?
Preprosto.
Pošlješ na njihovo FB stran tole sliko in jim lepo razložiš, da si bil tako zadovoljen z njihovim M1 minimonitorjem, da si ga še malce "dozidal" z M4 floori in ribbonci in subi in vse predelal z top shit pasivo in ožičenjem, notranje oblepil z bitumen paneli in da si zdaj res zelo zadovoljen z svojimi malimi M1.
In takoj padejo dol in te pohvalijo za neverjeten trud in te vprašajo, katero cifro majice nosiš.. |
Ta mal Tannoy je malo iz waservage. Tvik? _________________ www.marsaudio.eu - zastopnik za Jantzen Audio in Fountek |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2014 08:36 Naslov sporočila: |
|
|
Ali ti majico pošljejo zato da ne pošiljaš več slik ? _________________ vintage , Diy |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2014 11:57 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj je tisto (čemu služi) privijačeno na tavelikih tanojih pod enotami?
LPJ. _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2014 12:04 Naslov sporočila: |
|
|
| galop je napisal/a: | | Ali ti majico pošljejo zato da ne pošiljaš več slik ? | Zelo verjetno, saj advert dept, ki fura Tannoyev FB page zih nima toliko pojma o audiu, da bi jih kaj šokiralo.
To je jasno čim na hitro preletiš njihov FB page.
PA ozvočenje, fejkani stari modeli Tannoyev, gor pa neki najnovejši tweeter. Not my dish. Če bi že šel menjat zvočnike, bi definitivno vzel nek model Danleyev, njihov revival starih Bose patentov v nekaterih modelih je dodelan v piko in špila čudovito.
Nanje pa obesil kak Unison 845 Simply ali domači Freedom amp, ga po posvetu z strokovnjakom malo upgradal in se posledično potem pred zvočniki srečno valjal poln glasbenih užitkov.
Kolikor poznam Angleže so vzgojeni tako, da(imam dokaj dobrih prijateljev na Otoku, eden celo hodi k meni na počitnice, kmalu spet pride), cenijo vložen trud, čeprav ne razumejo vsebine. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|