| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Audiostorm
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 23:02 Prispevkov: 27 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 14, 2008 00:56 Naslov sporočila: trgovina PC Giga..? |
|
|
| Ima že kdo izkušnje z kupovanjem v tej spletni trgovini?? Ker nekatere Hi-Fi komponente so tudi do 100 evrov cenejše kot v ostalih spletnih trgovinah.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bojan10
Pridružen/-a: Pet Jun 2008 7:35 Prispevkov: 25 Kraj: Železniki
|
Objavljeno: Pet Nov 14, 2008 11:16 Naslov sporočila: Re: trgovina PC Giga..? |
|
|
| Audiostorm je napisal/a: | | Ima že kdo izkušnje z kupovanjem v tej spletni trgovini?? Ker nekatere Hi-Fi komponente so tudi do 100 evrov cenejše kot v ostalih spletnih trgovinah.. |
Tam sem kupil receiver Onkyo !!
Pazi !!
- garancijo ti dajo 1 leto ,pa še to sem se trudil ,da so mi poslali uraden račun.
- slovenskega prevoda pa še vedno nimam in izgleda da ga pri njih ne bom dobil !! _________________ ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Nov 14, 2008 11:33 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Naj samo omenim, da imajo člani marsikje ugodnosti pri podjetjih s katerimi sodelujemo. Kot vemo morajo imeti uvozniki napisane priporočene maloprodajne cene, vendar se marsikje da dogovorit. Pri vseh uradnih zastopnikih imate račun in garancijo. Dobro ceno se da dobit tudi, če se več članov odloči za več artiklov pri istem zastopniku.
LP
Admin _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|