| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
krcko
Pridružen/-a: Čet Avg 2011 12:26 Prispevkov: 9 Kraj: trzin
|
Objavljeno: Sre Jan 09, 2013 15:46 Naslov sporočila: Yamaha problem |
|
|
Pozdravljeni.
Doma imam yamahin receiver rx-v 2600. Pred približno dvema mesecema, se mi je receiver ko sem ga ugasnil z daljincem po dveh ali treh minutah sam vklopil nazaj in to ponovil cca 3x, tako da sem ga moral ugasniti ročno na glavnem stikalu spredaj.
Do danes je delal normalno, danes ga pa nisem mogel vklopiti niti z daljincem niti na glavnem stikalu spredaj. uspelo mi je šele ko sem mu za trenutek prekinil napajanje. Sedaj trenutno dela normalno.
Ali se komu sanja kaj se mu dogaja oz. je že kdo imel podoben primer?
hvala in lp matevž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Sre Jan 09, 2013 16:24 Naslov sporočila: |
|
|
Možno je da je problem v vklopnem releju. Imel nekoc nekaj podobnega na eni drugi znamki, da je trokiral rele.
lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1975 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jan 09, 2013 18:12 Naslov sporočila: |
|
|
| Treba bo odpret in spihat čipovje pri IR sprejemniku, očitno inducira in moti. Lahko pa je v sobi ena nova zadeva, ki oddaja IR svetlobo, pa ne veš. To je znana Yeba na SIOL komunikatorju, kjer pomaga selotejp čez sperejemno diodo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krcko
|
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 15:22 Naslov sporočila: |
|
|
No pa da še dokončam zgodbo
Naslenji dan se je vklopil šele po parih minutah izklapljanja iz napetosti, tako da sem ga odnesel na yamahin servis.
Aparat je bil v parih dneh popravljen, problem naj bi bil (nevem če bom točno napisal) v kondenzatorju-ih ker z leti oslabijo pri vklopu zazna preveliko tokovno porabo, se aparat preventivno izklopi.
Tako nekako sem razumel pa še nekaj malega je delalo problem.
V glavnem sedaj spet dela tako kot mora
Hvala za pomoč in lp matevž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
micko666
Pridružen/-a: Čet Jun 2012 10:54 Prispevkov: 92 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Tor Jan 22, 2013 16:48 Naslov sporočila: |
|
|
Si ga odnesel na garancijo ali samoplačniško? Če je šlo za slednje, mi prosim povej, koliko te je stalo. Hvala  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krcko
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 14:10 Naslov sporočila: |
|
|
Sem se znebil 150 eur, sam je kar dobra mašina tako da drugega izhoda ni bilo.
lp matevž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|