| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
CASTOR
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18 Prispevkov: 1087 Kraj: KOZINA
|
Objavljeno: Sre Maj 08, 2013 00:38 Naslov sporočila: Tujci |
|
|
Hvala bogu in partiji, da je lastnik moje firme tujec. Imam službo, delo in še to med bolje plačanimi v naši branži.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13 Prispevkov: 628 Kraj: Bronks
|
Objavljeno: Sre Maj 08, 2013 00:52 Naslov sporočila: |
|
|
Najboljši lastniki firme so delojemalci, zaposleni v lastni firmi, vključno z upravo. Nadzorniki smo mi, zaposleni. Škoda, da je bil tak model v naši deželi bolj izjema kot pravilo. Pri nas smo to izpeljali in deluje. Je bila pa kar borba. Vsem zaposlenim je cilj čimvečja dividenda. Krivinaši polako odlaze, ostane samo zdravo jedro. Ološ pa pičkari na raznih vstajah.
Tuji lastniki vseeno gledajo predvsem na svoje interese. Če ne gre drugače je to še vedno bolje, kot da ste pod rukovodiocem s FDV-ja, ali kumrovškim kadrom. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CASTOR
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18 Prispevkov: 1087 Kraj: KOZINA
|
Objavljeno: Sre Maj 08, 2013 01:31 Naslov sporočila: |
|
|
Svoje čase sem bil zaposlen v MEHANOTEHNIKI IZOLA, pa zraven še predstavnik sindikata svojega oddelka ali nekaj podobnega. Takratni direktor je bil g. Marjan Starc in firmi je šlo slabo, pa še danes mislim, da za to ni bil kriv direktor. Na sestanku predsedstva sindikata firme, ko smo razglabljali kaj ukrenit, da dobimo plače in rešimo firmo, sem predlagal, da se sindikalno dogovorimo, da firmo prodamo direktorju za 1 takratni dinar, pod pogojem, da zadrži zaposlene. NE ME VPRAŠAT ĆEGA VSEGA SEM BIL DELEŽEN. No firmo je na koncu dobil preko kreditov v last lokalni tajkun in že dolgo je ni več.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|