| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Nurtuby
Pridružen/-a: Tor Jul 2011 21:08 Prispevkov: 1 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Tor Avg 28, 2012 10:58 Naslov sporočila: PIONEER AV Receiverji |
|
|
Pozdravljeni.
Kupujem nov AV Receiver, zato vas prosim za komentar Pioneerjeve ponudbe na tem področju. Na znamko sem nekako čustveno navezan
Potrebujem receiver srednjega razreda, dovolj je 5.1, zaradi objektivnih razlogov pa se bom izognil nakupu Onkyo izdelka...
V poštev bi prišla tudi Denon in Yamaha, ampak kot sem že rekel želim si Pioneerja. Kakorkoli že, na voljo imam max. 400 EUR, gledam pa tole:
http://www.ideo.si/a/pioneer_receiver_VSX_527_K_PIONEER
Skoraj bi pozabil, zadevo rabim za "napajanje" Focal SIB&SUB sistema. Hvala vsem za pomoč in lep pozdrav! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Tor Avg 28, 2012 11:26 Naslov sporočila: |
|
|
Hoj,
V rangu 400EUR je nakup bolj ali manj pogojen tocno s tem po cemer se zanasas. To je na svojo custveno emocionalno navezanost na znamko. Vse je bolj ali manj ista zadeva v tem cenovnem razredu. Sploh pa ce bos pretezno zadevo uporabljal zgolj za filme. Preglej samo ali ima vse ustrezne vhode in izhode, ki bi jih morebiti potreboval.
lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 19:57 Naslov sporočila: |
|
|
Zvokovno me je izmed vseh receiverjev, ki sem jih do sedaj imel, zvokovno najbolj razočaral Pioneer. Ampak morda gre tudi za predsodek, saj izkušnja datira kar nekaj let nazaj, vmes pa so se stvari spreminjale.
Glede na to, da sem se o Onkyiu tudi razočaral, bi danes osebno kupil Yamaho. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Čet Avg 30, 2012 21:28 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Zvokovno me je izmed vseh receiverjev, ki sem jih do sedaj imel, zvokovno najbolj razočaral Pioneer. Ampak morda gre tudi za predsodek, saj izkušnja datira kar nekaj let nazaj, vmes pa so se stvari spreminjale.
Glede na to, da sem se o Onkyiu tudi razočaral, bi danes osebno kupil Yamaho. |
Pa še Yamaha bi te slej ko prej razočarala.
Nato bi pa sledili še ostali proizvajalci.
Z nezadovoljstvom se ti poraja dvom v vsako znamko receiverjev.
Prisotni so dvomi zaradi preteklih slabih uporabniških izkušenj.
Pri nakupu se mora temeljito analizirati, kupiti pa receiver čim višje po lestvici navzgor.
Mora biti seveda nov, lahko tudi rabljen seveda. Ampak samo če poznaš osebo, ki jo prodaja da te ne opetnajsteri z mačkom v žaklju.
Pred nakupom pa seveda vse preizkusiti, če dela tako kot mora. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pet Avg 31, 2012 21:46 Naslov sporočila: |
|
|
Imel sem dve Yamahi in sta bili obadve OK!Pod tem pa razumem zvok, izdelavo in lahkoto upravljanja.
Moj favorit je bil že nekaj časa Onkyo, a teme okoli slabih izkušenj nebi pogreval. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|