| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
gregaT
Pridružen/-a: Pet Feb 2012 21:18 Prispevkov: 1 Kraj: Zreče
|
Objavljeno: Pon Jul 09, 2012 11:14 Naslov sporočila: Nakup 5.1 sistema |
|
|
Pozdravljeni mojstri,
Kopujem 5.1 sistem zvočnikov, ki bi igrali dobro tako pri gledanju filmov kot pri poslušanju glasbe. Jaz in žena poslušava predvsem rock, instrumentalno in vokalno, otroka pa predvsem pop glasbo; skratka vse zvrsti glasbe.Prostor v katerem bi bil sistem je velik cca 50m2 in je veliko oken, skratka slabo akustični prostor. Nabavil sem že AV RECEIVER ONKYO TX-NR818 sedaj pa kupej še sistem zvočnikov. Trenutno imam dva sistema v igri:
-KLIPSCH RF-7II Zvočniki Theater Home sistem (staro 2 leti,oglas je bil na Bolhi, cena 2200€)
sistem vsebuje:RF-7 II Floorstanding Speaker, RC-64 II Center Speaker in RS-62 II Surround Speaker, manjka Subwoofer
-System Fidelity (novo,cca 2600 €)
sistem vsebuje:SF-5090 ,SF-50CC ,SF-503 ,SF300SW; subwoofer po mojem mneju ne bo zapolnil prostora. Želim, da se pri gledanju filma čuti na notranjih organih, ko udari bas.
Prosim za vaša mnenja in predloge nekje v tem cenovnem razredu.
Hvala
Grega |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Pon Jul 09, 2012 11:25 Naslov sporočila: |
|
|
S Klipschi definitivno ne boš zgrešil. Gre za zvočnike z visoko občutljivostjo in lahko igrajo zelo naglas brez popačenj. Prav tako dajo od sebe zelo dober bas.
Brez suba boš težko dosegel željen učinek. Kolega prodaja Klipschev sub SW 450, star pol leta, skoraj nič rabljen, če te zanima. Tako prideš s ceno Klipschev 50€ pod ceno SF.
Si kaj pogledal znamke HECO, Monitor Audio, B&W...? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|