| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
bfrenk
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:54 Prispevkov: 23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 13:43 Naslov sporočila: Coax / optika |
|
|
Zdravo, imam en problem s priklopom dveh izvorov digitalnega zvoka na receiver.Moj Onkyo ima samo en coax priključek, ki je že zaseden (DVD player), optični vhod je še prost.Sedaj pa mislim nabaviti še digitalni sprejemnik, ki pa ima na žalost samo coax izhod.Ali obstaja kakšna zadeva, ki pretvori coax na optiko, ker se mi ne ljubi vsakič posebej iztikati coax kabla in ga prestavljati na drug izvor zvoka
Hvala za odgovore. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 13:54 Naslov sporočila: |
|
|
Potem pa priklopi DVD player preko optičnega izhoda, če ga ta poseduje. Sicer pa ja, obstajajo adapterji iz COAX na OPT (in tudi obratni). Kje jih dobiš? V kakšni bolje založeni trgovini z zabavno elektroniko in tudi v spletnih trgovinah. Žal ti konkretno ne morem povedati spomnim se le da sem na tovrstno ponudbo naletel slučajno, ko sem "surfal" po netu. Morda ti bo kdo drug lahko povedal kaj več.
Da ne razpredam preveč - v glavnem OBSTAJAJO  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
victorinox

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 21:34 Prispevkov: 29 Kraj: 15km iz Celje(a)
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|