| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
knife2006
Pridružen/-a: Pon Sep 2011 7:35 Prispevkov: 1 Kraj: celje
|
Objavljeno: Pon Sep 19, 2011 07:43 Naslov sporočila: kateri zvočniki k Pioneer receiverju |
|
|
Pozdravljeni!
Kupil bom receiver Pioneer VSX-2021 ali Pioneer VSX-921-K.
Najprej bi vprašal, ali se "splača" dražjega. Če je opazna razlika za normalnega uporabnika?
Potem pa bi prosil še za nasvet katere 5.1 zvočnike kupiti. Cena nekje do 800 EUR. Lahko je tudi manj. Zvočniki pa morajo biti takšni da se montirajo na steno in ne samostoječi.
Hvala za nasvete in lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 19, 2011 10:01 Naslov sporočila: |
|
|
oba reciverja sta 7.1  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pon Sep 19, 2011 10:24 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Predlagam vam, da Pioneerjeve izdelke raje kupujete na video področju (npr. blu ray in podobno), v audiu imate v tem rangu NAD, Onkyo.... Morebiti delam v tem primeru krivico Pioneerju, ker omenjenega modela nisem poslušal a do sedaj nisem slišal konkurenčnega (po zvoku) Pioneerja. _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46 Prispevkov: 178 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pon Sep 19, 2011 13:52 Naslov sporočila: Re: kateri zvočniki k Pioneer receiverju |
|
|
| knife2006 je napisal/a: | Pozdravljeni!
Kupil bom receiver Pioneer VSX-2021 ali Pioneer VSX-921-K.
Najprej bi vprašal, ali se "splača" dražjega. Če je opazna razlika za normalnega uporabnika?
Potem pa bi prosil še za nasvet katere 5.1 zvočnike kupiti. Cena nekje do 800 EUR. Lahko je tudi manj. Zvočniki pa morajo biti takšni da se montirajo na steno in ne samostoječi.
Hvala za nasvete in lp |
Razlika med modeloma je v številu HDMI vhodov; 921 ima 4, 1021 jih ima 6. Slednji ima "vgrajen" še jitter reduction.
Zvočniki ki se montirajo na steno bi bili:
Focal Sib&Cub2 - 499 eur
Cambridge Audio Minx od 625 eur
Elac Cinema XL Set 3 820,00 eur
Elac Starlet 5.1 650,00 eur
Za ceno okrog 1200 eur pa se pojavi kombinacija zvočnikov B&W MT-25,... _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|