| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
TUTTI
Pridružen/-a: Tor Mar 2010 19:56 Prispevkov: 265 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Nov 06, 2011 13:15 Naslov sporočila: Audio Tekne premierno v VKLOPu! |
|
|
V sredo 9. novembra bo zanimiva premierna slovenska predstavitev, ki se bo dogajala od 17h dalje v trgovini VKLOP na Parmovi v Ljubljani.
Premierno bomo lahko poslušali in si ogledali proizvode AUDIO TEKNE, ki jih do sedaj ni bilo zaslediti na našem tržišču. Predstavitve se bosta udeležila tudi g. Paolo Giacchi (evropski distributer Audio Tekne) in g. Imai, konstruktor in lastnik Audio Tekne.
Predstavljeni bodo sledeči proizvodi Audio Tekne:
Predojačevalec 8695
Phono predojačevalec 8695
Mono končne stopnje 8801
Ne zamudite še enega od zanimivih dogodkov in se pridružite veseli družbi in uživajte v glasbi.
Vabljeni! |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: +38631665138 |
|
 |
Njegoš
Pridružen/-a: Pet Feb 2010 16:31 Prispevkov: 331 Kraj: LUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Nov 07, 2011 09:13 Naslov sporočila: |
|
|
Na, katerih zvočnikih?
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1776 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Nov 07, 2011 11:42 Naslov sporočila: |
|
|
Avantgarde Duo _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Njegoš
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Tor Nov 08, 2011 15:18 Naslov sporočila: |
|
|
gramofon bo Clearaudio Ovation _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Njegoš
|
Objavljeno: Sre Nov 09, 2011 08:41 Naslov sporočila: |
|
|
Bistvo 'AUDIO TEKNE' je njihov gramofon in zvočniki (nič modernega, kot nekateri opisujejo multi čudo, ki le narejeno iz grafita), če bo vse to začinjeno še z 'nordost' kabli bo od verne glasbe bore malo ostalo.
Lp  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Sre Nov 09, 2011 18:18 Naslov sporočila: |
|
|
vsi kabli so made by Audio Tekne _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Čet Nov 10, 2011 18:08 Naslov sporočila: |
|
|
| Prvi vtisi??? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Čet Nov 10, 2011 19:01 Naslov sporočila: |
|
|
| tromba je napisal/a: | | Prvi vtisi??? |
Kot veš, en kanal ni delal in sta oba japonca popravljala-iskala napako(mislim, da je bila v gramofonu), mi pa smo videli v fonotovo drobovje - enkratno. Vklop je bili okoli desete ure in moj vtis je, da bi Avantgarde Duo v primernejšem prostoru s tako elektroniko lahko igral tudi klasiko. Hendrix pa je bil itak špica. S tem da se fono ogreva vsaj dve uri- ki jih kranjčani nismo dočakali...
Obisk je bil zelo slab, sploh če pomislim, da sta bila na obisku konstruktor in njegov sin. Iz daljne Japonske. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
|
Objavljeno: Pet Nov 11, 2011 01:52 Naslov sporočila: |
|
|
| JAZZZ je napisal/a: | | tromba je napisal/a: | | Prvi vtisi??? |
Kot veš, en kanal ni delal in sta oba japonca popravljala-iskala napako(mislim, da je bila v gramofonu), mi pa smo videli v fonotovo drobovje - enkratno. Vklop je bili okoli desete ure in moj vtis je, da bi Avantgarde Duo v primernejšem prostoru s tako elektroniko lahko igral tudi klasiko. Hendrix pa je bil itak špica. S tem da se fono ogreva vsaj dve uri- ki jih kranjčani nismo dočakali...
Obisk je bil zelo slab, sploh če pomislim, da sta bila na obisku konstruktor in njegov sin. Iz daljne Japonske. |
ne štekam o čem pišeš....phono je bil priklopljen cel dan...dokler sem bil prisoten je vse delalo...a je velika modrost zamenjat kable pri gramofonu da vidiš če ne dela en kanal ???...za to ne rabiš dva konstruktorja... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Njegoš
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Pet Nov 11, 2011 10:12 Naslov sporočila: |
|
|
| fjaka je napisal/a: | | ne štekam o čem pišeš....phono je bil priklopljen cel dan...dokler sem bil prisoten je vse delalo...a je velika modrost zamenjat kable pri gramofonu da vidiš če ne dela en kanal ???...za to ne rabiš dva konstruktorja... |
od osme ure naprej, ko smo prišli, en kanal ni delal-a ti to štekaš ali ne, tvoj problem. Če si bil tam, bi ti lahko svetoval konstruktorjem-jaz sem se med tem raje pogovarjal s prijatelji.  _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Sob Nov 12, 2011 02:08 Naslov sporočila: |
|
|
 _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojko
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50 Prispevkov: 946 Kraj: LJUBLJANA
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27 Prispevkov: 1028 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Sob Nov 12, 2011 17:36 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za slike, notranjost Audio tekne je prava pasa za oci, univerza za konstrukcijo tube-ampov.
Sicer pa se mi zdi zalostno, bolje receno smesno, da konstruktor s takim imenom na predstavitev prinese nedelujoce vec desettisoc Evrov vredne naprave....
LP
Miran _________________ Chi suona, stona. Chi non suona, critica! (R.Muti) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|