| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
VMPS30
Pridružen/-a: Sre Maj 2011 9:34 Prispevkov: 13 Kraj: ZAGREB
|
Objavljeno: Ned Jun 19, 2011 09:42 Naslov sporočila: Trgovina Harvey Norman |
|
|
Neznam je li ta tema bila kod Vas otvorena, no ja samo želim pitati kakav je izbor televizora kod njih?
Naime, trebao bi se Harvey Norman Centar u Zagrebu otvoriti. _________________ Nothing else since 1977 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jun 19, 2011 10:50 Naslov sporočila: |
|
|
Imaju zavidnu kolekciju TV aparata. Važi to i za ostalu konzumnu elektroniku. Imam jako dobra iskustva s ljubaznošču uposlenika. U mnogočem su različiti od ostalih trgovaca. Imaju i ugodnu otplatu na rate.
Pozdravljam otvaranje HN u Agramu. _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
VMPS30
|
Objavljeno: Ned Jun 19, 2011 10:57 Naslov sporočila: |
|
|
Da li imaju kakve sezonske akcije, kako na tv tako i na kompjutere ?? _________________ Nothing else since 1977 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jun 19, 2011 12:02 Naslov sporočila: |
|
|
Stalno su u akciji, permanentno! Kapitalizam, marketing; znaš več kako to ide.  _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Ned Jun 19, 2011 13:49 Naslov sporočila: |
|
|
Samo malce kot zanimivost:
So avstralska družba, ki je preden je prišla v Evropo, že na domačem trgu sodelovala z Gorenjem.Zato ne čudi preveč, da jim je bila prva postojanka mala Slovenija.Kljub temu, da cen nimajo tako nizkih kot so bile v Technomarketu, pa so za razliko od njih uspešni.No, nekaj tudi zaradi pohištva, a veliko tudi zaradi večje profesionalnosti.
Edino, kar pa me že malce iritira, pa je to, da so zaradi individualnega nagrajevanja po učinku prodajalci že za moj okus malce preveč vsiljivi.
Prednost jim je posebej pri televizorjih res širok asortiman, akcije pa pogosto ne pomenijo kaj drugega od poznane trgovske matematike 100+20%-20%=akcija!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Milivoje

Pridružen/-a: Sre Jun 2010 13:36 Prispevkov: 166 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jun 20, 2011 01:21 Naslov sporočila: |
|
|
100+20%-20%=96%  _________________ His Dudeness |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37 Prispevkov: 342 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pon Jun 20, 2011 08:46 Naslov sporočila: |
|
|
Ma jest bom tko reku kavbojke pa ostala oblačila se kupuje na tak način da prideš v trgovino pa iščeš in gledaš ter vzameš kar ti je všeč in pol še če je trgovec prijazen boš še prej vzel ! Če pa greš kupovat tehniko kot so lcd-ji in ostale komponente,boš pa že prej približno vedu kater model je najnovejši in katera znamka je tista ki jo želiš.V harviju je pa tako da folk kupuje kar imajo na zalogi,imajo pa ne zmeraj najnovejše in ne najcenejše! Zato imamo pa google in me nič ne briga kje je trovina al v kevdru al pa velecenter !Jest hočem najnovejšo robo in najcenejšo  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
VMPS30
|
Objavljeno: Pon Jun 20, 2011 18:26 Naslov sporočila: |
|
|
Da li sam dobro primjetio po Vašem pisanju da u ponudi nemaju nešto žešče modele uređaja(skuplje), te me zanima da li uzimaju od odmaćih dobavljača ili imaju svoj uvoz ? _________________ Nothing else since 1977 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pet Jun 24, 2011 09:58 Naslov sporočila: |
|
|
| Milivoje je napisal/a: | 100+20%-20%=96%  |
Točno!To pomeni "akcijo" z -4%!
H.Norman je močan v glavnem pri televizorjih, DVD-jih in raznih kablih.Kar se drugega tiče, pa nič posebnega. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37 Prispevkov: 342 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pet Jun 24, 2011 10:08 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | | Milivoje je napisal/a: | 100+20%-20%=96%  |
H.Norman je močan v glavnem pri televizorjih, DVD-jih in raznih kablih.Kar se drugega tiče, pa nič posebnega. | Ko sem jaz kupoval lcd so mi ponujali starejši model dražje kot pa sem dobil potem pri konkurenci novejšega !! Tko da ........ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Pet Jun 24, 2011 13:27 Naslov sporočila: |
|
|
| CRV je napisal/a: | | krokar je napisal/a: | | Milivoje je napisal/a: | 100+20%-20%=96%  |
H.Norman je močan v glavnem pri televizorjih, DVD-jih in raznih kablih.Kar se drugega tiče, pa nič posebnega. | Ko sem jaz kupoval lcd so mi ponujali starejši model dražje kot pa sem dobil potem pri konkurenci novejšega !! Tko da ........ |
Če kaj ostaja na legerju je treba sforsirat tut na tak način! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|