Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nov hišni kino

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
nale77

Pridružen/-a: Ned Feb 2011 20:07
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2011 20:32    Naslov sporočila: Nov hišni kino Odgovori s citatom

Lep pozdrav!

Sem nov na forumu in vidim da je kar nekaj zanesenjakov ki se spoznate na te zadeve, zato bi prosil za malo pomoči!!

Rad bi si nabavil sistem 5.1 z možnostjo nadgradnje na 7.1, katerega bi postavil v prostor velik okoli 20 kvadratov. Prioriteta je gledanje filmov in nekaj malega poslušanje glasbe.
Glede AV reciverja izbiram med:
Harman Kardon AVR 460
Onkyo TX-NR 808
Denon AVR-2311

Kar se tiče zvočnikov sem se nekako razmišljal o Klipschih in sicer:
RF-82 II
RC-62 II
RS-62 II

Sedaj me zanima vaše mnenje glede ojačevalca in seveda zvočnikov ali je kombinacija dobra, ali bi bilo pametno ramišljati o drugih zvočnikih oz. reciverja.

Hvala!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 14, 2011 14:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vsi ojačevalniki, ki si jih vzel v obzir, so dober nakup!Osebno bi dal rahlo prednost Onkyu.
Kar pa se zvočnikov tiče, pa seveda ne smem razočarat vseh tistih, ki me imajo za nekakšnega Klipsch maniaka:za ta denar se za HT trenutno kaj boljšega ne dobi!
Nazaj na vrh
igorm

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 14:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobra kombinacija katerikoli od ojačevalcev, od tega sem Klipsche slišal na Denonu AVR-2310 (v bistvu je skoraj identičen kar se zvoka tiče z 2311) in je meni osebno za hišni kino za to ceno bila odlična kombinacija.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu