| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
zzan
Pridružen/-a: Sob Jun 2010 11:08 Prispevkov: 12 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Jan 25, 2011 15:30 Naslov sporočila: Zvočniki za SR308 |
|
|
Pozdravljeni!
Trenutno imam 5.1 sistem sestavljenega iz Onkyota 308 ter 5.1 sistema od Aiwe... slednji so precej slabi in zvenijo zanič, da ne omenjam da najbrž sploh ne grejo pod 150hz. Na direct modu pa zvenijo kot iz telefona.
Zato iščem nov center+2 samostoječa do nekje 700€ - trenutno gledam Klipsche, recimo RF-62+RC-52, ker imajo visoko občutljivost ... receiver ima namreč 65W@8 ohm, kar bi bolj bogo gnalo Monitor Audio Bronze, katero sem imel prvotno v mislilh...
Zanima me še razlika med mk1 in mk2 serijo, torej npr. RF62 in RF62II, ker testov ni še nikjer.
Obstaja še kaj podobnega tem Klipschom? Slednji mi delujejo ok, problem je le njihova ocena po raznih straneh (večina jih pravi dober bas/slab mid/svetli visoki), česar si ravno ne želim. Uporabljalo se bo pa za filme (5.1 seveda) ter TV...
Mimogrede, ve kdo kakšna je ponudba Klipschev v Technomarketu?
Sem tiste ponudbe (rf-82 za 599) zamudil za dve leti ali še imajo nizke cene? Jih Dušan še zmeraj prodaja?
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alfonz
Pridružen/-a: Tor Dec 2010 20:18 Prispevkov: 1 Kraj: Slov. Bistrica
|
Objavljeno: Tor Jan 25, 2011 17:36 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen!
Sem bil ravno v soboto v tehnomarket Celje ker oglašujejo odprodaje do 70% pa sem šel malo gledat. Med zvočniki imajo tudi Klipsche, vendar je ponudba zelo slaba, imajo samo to kar je razstavljeno,razstavljenega pa je zelo malo. Jaz sem videl samo dva RF-52, center pa RW-10D v sobi pa sta bila še dva samostoječa katera pa ne vem! Govorim za Klipsch da ne bo pomote! Mi je pa prodajalec povedal da neke zaloge niti nimajo in da je to kar ima razstavljeno tudi vse kar imajo! Cene pa so zelo ugodne ja ,samo kaj ko ni robe! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zzan
Pridružen/-a: Sob Jun 2010 11:08 Prispevkov: 12 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Jan 29, 2011 23:10 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala, torej v Celju očitno imajo bolj bogo. Bom šel še pogledat v KR in LJ..
Noben ne ve, ni noben slišal Klipschev? So res slišati kot poceni PA zvočnik in imajo dober bas, gnile midle in agresivne visoke?
Saj jih bom šel poslušat, samo nekako ne bom mel možnosti primerjave... pa najbrž ne bo možno poslušat nekega dts koncerta + še velik prostor od trgovine... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|