| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 13:08 Naslov sporočila: Windows prijavnega gesla ne prepozna ? |
|
|
Hoj,
danes sem imel zjutraj sicer težave z mrežo, a se mi je nekako le uspelo prheftati na Internet in sem PC brez težav uporabljal.
Potem sem pa , ko se je zaklenil ne vzame več mojega gesla za prijavo !? Pa sem 100 %, da tipkam pravega !? Preveril CapsLock, Num, ...vse ... ni mu všeč ... !?
Je kdo že imel podobno težavo !? Sistem je Windows XP. _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ReturnToForever

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:47 Prispevkov: 240 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 13:42 Naslov sporočila: |
|
|
| Poskusi vnesti geslo v polje user name, da preveriš kaj v resnici tipkaš. Lahko so se vmes spremenile nastavitve tipkovnice in namesto slo znakov tipkaš US. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 15:08 Naslov sporočila: |
|
|
| ReturnToForever je napisal/a: | | Poskusi vnesti geslo v polje user name, da preveriš kaj v resnici tipkaš. Lahko so se vmes spremenile nastavitve tipkovnice in namesto slo znakov tipkaš US. |
tudi to sem že probal in vse delam prav !?  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mrmossy
Pridružen/-a: Ned Mar 2010 11:42 Prispevkov: 4 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 19:47 Naslov sporočila: |
|
|
Downloadaš CIA Commander in narediš npr. boot CD. Računalnik "bootaš" s CDja in spremeniš geslo željenemu uporabniku.
LP martin |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 22:38 Naslov sporočila: |
|
|
| mrmossy je napisal/a: | Downloadaš CIA Commander in narediš npr. boot CD. Računalnik "bootaš" s CDja in spremeniš geslo željenemu uporabniku.
LP martin |
hvala, samo prenosnik je služben in kar tako tega ne morem naredit !?
bo treba kar v službo nest zgleda !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

|
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 20:36 Naslov sporočila: |
|
|
V informacijo.
Očitno mi je uspelo (kako, seveda pojma nimam!?) domeno in seveda prijava nikakor ni uspela ! Ko smo se prijavili z lokalnim adminom, smo uspeli popraviti domeno in zadeva spet špila !
Torej je bil problem v domeni in ne v userju !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|