Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Windows prijavnega gesla ne prepozna ?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 05, 2010 13:08    Naslov sporočila: Windows prijavnega gesla ne prepozna ? Odgovori s citatom

Hoj,

danes sem imel zjutraj sicer težave z mrežo, a se mi je nekako le uspelo prheftati na Internet in sem PC brez težav uporabljal.
Potem sem pa , ko se je zaklenil ne vzame več mojega gesla za prijavo !? Pa sem 100 %, da tipkam pravega !? Preveril CapsLock, Num, ...vse ... ni mu všeč ... !?

Je kdo že imel podobno težavo !? Sistem je Windows XP.
ReturnToForever

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:47
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 05, 2010 13:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poskusi vnesti geslo v polje user name, da preveriš kaj v resnici tipkaš. Lahko so se vmes spremenile nastavitve tipkovnice in namesto slo znakov tipkaš US.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
janzi

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 05, 2010 15:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ReturnToForever je napisal/a:
Poskusi vnesti geslo v polje user name, da preveriš kaj v resnici tipkaš. Lahko so se vmes spremenile nastavitve tipkovnice in namesto slo znakov tipkaš US.

tudi to sem že probal in vse delam prav !? Sad
mrmossy

Pridružen/-a: Ned Mar 2010 11:42
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 05, 2010 19:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Downloadaš CIA Commander in narediš npr. boot CD. Računalnik "bootaš" s CDja in spremeniš geslo željenemu uporabniku.

LP martin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
janzi

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 05, 2010 22:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mrmossy je napisal/a:
Downloadaš CIA Commander in narediš npr. boot CD. Računalnik "bootaš" s CDja in spremeniš geslo željenemu uporabniku.

LP martin

hvala, samo prenosnik je služben in kar tako tega ne morem naredit !?
bo treba kar v službo nest zgleda ! Sad
janzi

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 07, 2010 20:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V informacijo.

Očitno mi je uspelo (kako, seveda pojma nimam!?) domeno in seveda prijava nikakor ni uspela ! Ko smo se prijavili z lokalnim adminom, smo uspeli popraviti domeno in zadeva spet špila ! Very Happy

Torej je bil problem v domeni in ne v userju ! Sad
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu