| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 10:31 Naslov sporočila: Poplave |
|
|
Družba ste vsi okej?
Upam, da vam poplave niso/ne bodo prizadejale škode.
Par fotk iz mojega konca. Če bo šlo tako naprej bo Savinja hitro prestopila bregove.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00 Prispevkov: 766 Kraj: MB
|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 10:38 Naslov sporočila: |
|
|
aaa, to je zalilo tisti podvoz proti tebi in bi moral priveslati, če hočem na obisk???  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 407 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 11:07 Naslov sporočila: |
|
|
Pismo,grem domov do mame,ker je baje v celjskem parku Savinja tik pred izlitjem...  _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09 Prispevkov: 124 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 11:11 Naslov sporočila: |
|
|
| Hudo!!! Upam da vsi ostanete na suhem. lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 11:24 Naslov sporočila: |
|
|
| stormsonic je napisal/a: | aaa, to je zalilo tisti podvoz proti tebi in bi moral priveslati, če hočem na obisk???  |
Jap, to je podvoz proti meni. Sem prometno odrezan od sveta.
Spodaj svež pogled 100 metrov stran od mene proti Laškem, ki je kakor slišim že pod vodo. Savinja na dotičnem delu drugače široka nekih 20-30 metrov, zdaj nekih 200-300 metrov. Spanja danes ne bo...
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 407 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 11:49 Naslov sporočila: |
|
|
Aljoša,pri mostu v Liscah je voda upadla za 2 stopnice in tudi v Letušu upada,tako,da bo upam tudi pri tebi,kmalu !
Me je pa strah,kaj bo noč prinesla,ker je napovedano močno deževje...
Tudi jaz želim vsem,ki živimo na poplavnem območju,da se vse dokaj srečno konča!
_________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Gorazd

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 14:44 Prispevkov: 323 Kraj: Sl. Bistrica
|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 11:58 Naslov sporočila: |
|
|
Uuu, hudiča
Jeba je s tem vremenom
Aljoša in ostali, kateri ste prizadeti v poplavah, upam, da se stanje čimprej normalizira in da se stvari spravijo v ustaljene tire!
Lp, G _________________ "I am the master of my fate
I am the captain of my soul"
DanishAudiophileLoudspeakerIndustries |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 12:37 Naslov sporočila: |
|
|
Naša Kamniška Bistrica še ni šla iz struge, pa tudi ko bo, imamo še dober meter visok protipoplavni nasip.
Glede na pretekle izkušnje, lahko ščije še cel dan in noč, pa bo ostala tam kjer je.
Če pa bi prestopila, potem bi se hitro pogovarjali o nekaj 1000, če ne 10 000 poplavljenih hišah.
Upam, da nikomur ne bo hudega in se bo scanje z neba uneslo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 13:40 Naslov sporočila: |
|
|
A veš Aljoša, da sem ob teh vremenskih razmerah pomislil nate, glede na to, da vem kje živiš. Po tvojih fotografijah vidim, da vladajo pri vas izredne razmere. No, upam, da se narava čim prej umiri, povsod kjer se je razbesnela. Za sebe lahko rečem, da hvala bogu, živim na relativno varnem območju, kar se poplav, potresov in ostalih naravnih katastrof tiče, le toča včasih klesti. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 13:48 Naslov sporočila: |
|
|
Upam, da se bo vse umirilo in da ne bo še večje škode..  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 17:39 Naslov sporočila: |
|
|
Oj družba!
Savinja tukaj trenutno počasi pada, vendar kot izgleda bo noč kritična. Začela bo spet naraščati, vendar ne "iz nule" temveč iz visokega položaja.
Zame se ne sekiram, več kot pol metra kleti in kurilnice še nikoli ni zalilo. Strah me je za sosede ki so nižje, ravno dovolj da jim zalije bivalni del hiše, kot jim v preteklosti že tudi je. Bomo na straži in pomagali.
Kako pa ste družba kaj v ostalem koncu naše lepe? Ste vsi okej? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sob Sep 18, 2010 21:10 Naslov sporočila: |
|
|
| pri meni na viču v ljubljani je celo naselje pod vodo.vse kleti imamo poplavljene.avto imam parkiran pri prijatelju.do doma -bloka sem gazil po vodi do kolen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21 Prispevkov: 238 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 19, 2010 09:44 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | | pri meni na viču v ljubljani je celo naselje pod vodo.vse kleti imamo poplavljene.avto imam parkiran pri prijatelju.do doma -bloka sem gazil po vodi do kolen. |
na Viču je bratu zalilo čisto nov Audi A5......................ko ga je hotel vžgati se je avto dejansko vžgal, iz armaturne plošče se je samo pokadilo in začela elektronika tleti kot žerjavica. Še dobro, da je kasko zavarovan! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Ned Sep 19, 2010 11:56 Naslov sporočila: |
|
|
Ouch Vič je pa nasankal. Kot Laško ki je tudi pod vodo.
Sam sem avto umaknil na varno že predvčerajšnjim, saj dobro vem kaj naredi poplava. Ne razumem pa brezbrižnih ljudi, ki navkljub alarmom ARSO in ne vem koliko opozorilom po vseh živih medijih, niso toliko, da bi svoja vozila preventivno umaknili malo višje, pa četudi par kilometrov od doma. Potem ko je pa že prepozno da se karkoli ukrene pa jokajo. V Celju naprimer kjer Savinja vsake toliko poplavi in je že vsakemu ptiču na veji jasno kot beli dan, da je treba opozorila jemati skrajno resno, sem na lastne oči gledal kako prodajalcu avtomobilov, le te poplava premetava sem ter tja. Potem ko je bilo prepozno pa je jokal. Za škodo na vozilih so si ljudje dostikrat krivi sami. Če se mene vpraša bi takšnim malomarnežem zavarovalnice morale kratko malo odklanjati odškodninske zahtevke in se bolj posvečati tistim ki so utrpeli škodo ne po svoji krivdi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Ned Sep 19, 2010 12:50 Naslov sporočila: |
|
|
Vič je pod vodo? Pa so šli naši poskusi. Škoda.
Zanimivo, v petek ko je bilo vse pod vodo in polno obvestil, je bilo na 80s partyju na savskem otoku ki non stop poplavlja.. polno ljudi. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|