| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 20:41 Naslov sporočila: Medvedjev... |
|
|
Medvedjev ne uporablja več Kuzmovega Stabija Reference
Zamenjal očitno za Avid Acutus Reference
Škoda, škoda,... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 21:09 Naslov sporočila: |
|
|
| Ne razumem, česa škoda? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 21:12 Naslov sporočila: |
|
|
| Reklama se reče temu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
roulettes
Pridružen/-a: Sob Maj 2008 21:50 Prispevkov: 1 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 22:33 Naslov sporočila: |
|
|
tromba, za tebe ne vem, ampak sam dejansko privoščim Francu uspeh - kot tudi vsem ostalim slovenskim proizvajalcem (naj si bo hi-fi-ja ali pa česarkoli drugega)...
Saj vem, da nekateri gojite sovražna čustva do njega (zakaj - pustimo), ampak kolikor sem imel sam kontakta z njim, je vedno deloval izredno korektno in profesionalno. V primerjavi marsikdo ni...
In ja, to da je Medvedjev uporabljal njegov gramofon, je, vsaj v očeh "normalne" (beri: neavdiofilske) publike, vsekakor bila odlična reklama/promocija. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17 Prispevkov: 912
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 07:40 Naslov sporočila: |
|
|
| gwb je napisal/a: | tromba, za tebe ne vem, ampak sam dejansko privoščim Francu uspeh - kot tudi vsem ostalim slovenskim proizvajalcem (naj si bo hi-fi-ja ali pa česarkoli drugega)...
Saj vem, da nekateri gojite sovražna čustva do njega (zakaj - pustimo), ampak kolikor sem imel sam kontakta z njim, je vedno deloval izredno korektno in profesionalno. V primerjavi marsikdo ni...
In ja, to da je Medvedjev uporabljal njegov gramofon, je, vsaj v očeh "normalne" (beri: neavdiofilske) publike, vsekakor bila odlična reklama/promocija. |
Se pridružujem tvojemu mnenju. Moramo biti ponosni na Slovensko kvaliteto, kar Kuzma gotovo je. Malo zdravega nacionalizma ne škodi .
V. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27 Prispevkov: 1028 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 08:41 Naslov sporočila: |
|
|
Tokrat je zastonj reklamo pokasiral g.Mark Levinson s svojim novim podjetjem. _________________ Chi suona, stona. Chi non suona, critica! (R.Muti) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nomad
Pridružen/-a: Pet Maj 2009 14:01 Prispevkov: 911 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 15:16 Naslov sporočila: |
|
|
| gwb je napisal/a: | | sam dejansko privoščim Francu uspeh - kot tudi vsem ostalim slovenskim proizvajalcem (naj si bo hi-fi-ja ali pa česarkoli drugega)... Saj vem, da nekateri gojite sovražna čustva do njega ... |
Faušija je lastnost tistih, ki niso nikoli pogledali čez planke. Ko delam koncerte kakšnih američanov me večkrat vprašajo ali imamo kak v svetu znan produkt (so pač američani, geografija jim ne gre, si pa zapomnijo stvari – predvsem potrošniške produkte in blagovne znamke). Včasih sem lahko rekel Elan, danes pa lahko rečem le Kuzma in pokažem Recommended components v Stereofile-u. Kuzma komponente so edini slovenski proizvod, ki je priznan in uveljavljen tudi v svetu. Narediti dobro komponeto zna še kdo drug, na svetovni trg pa jo je uspelo plasirati samo Kuzmi.
In že samo zato si zasluži priznanje. Na žalost pa je med “običajnimi” ljudmi veliko manj znan kot kak Joško Joras. In to veliko pove o naši deželici. Žal.
Medvedev pa ima očitno več gramofonov, saj naj bi imel tudi Simon Yorke S10:
“The Russian President, Dmitry Medvedev, is apparently very happy with his special S10. We wish him well.”
http://www.recordplayer.com/en/posts
Nazadnje urejal/a nomad Sre Okt 06, 2010 15:46; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 15:42 Naslov sporočila: |
|
|
In kdaj sem omenil Franca?
Gwb, če bi širše razmišljal, bi prišel do zaključka, da ima gospod več gramofonov. A ni to ok? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nomad
Pridružen/-a: Pet Maj 2009 14:01 Prispevkov: 911 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 15:49 Naslov sporočila: |
|
|
| tromba je napisal/a: | In kdaj sem omenil Franca?  |
Ko sem napisal gornje sem imel v mislih ljudi z enega drugega audio foruma...
Ti si res padel not čisto nedolžen in brez potrebe. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 15:56 Naslov sporočila: |
|
|
Aja,
gwb me nekaj omenja.
Fantje, jaz privoščim uspeh prav vsem, ki se na katerem koli področju trudijo. Najboljše privoščim pravzaprav prav vsem, zakaj pa ne. Vsi smo ljudje. Svet bi bil lepši, če bi bili vsi uspešni in vsi vsem privoščili najboljše. Tako jaz razmišljam in mislim. Drugi seveda lahko drugače.
Kar se Franca tiče, imam o njemu samo dobro mnenje. Tako je, pa če komu paše ali pa ne. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 16:18 Naslov sporočila: |
|
|
Še kako drži.
So pa tudi drugi, medijsko nekoliko manj izpostavljeni podjetniki, ki zelo uspešno vodijo firme. Teh je kar nekaj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 21:51 Naslov sporočila: |
|
|
tromba, očitno sem malo narobe razumel tvoji enovrstičnici... Ne vem, ali sem edini...
Skratka, se opravičujem.
Se pa lahko potolažimo vsaj s tem, da je vidno srečnejši na zgornji sliki  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 13:05 Naslov sporočila: |
|
|
Članek v Večernjem listu:
RASKOŠ
Glazbena linija u vrijednosti 200.000 $ razljutila ruske blogere
Ne zna se je li Medvedev, pasionirani ljubitelj rocka, skupocjeni predmet kupio svojim ili državnim novcem.
Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev ugostio je nedavno na doručku u svojoj rezidenciji Gorki premijera Vladimira Putina. Namjera je bila fotografiranjem dvojice čelnih ljudi propagirati tradicionalni ruski doručak od smeđeg kruha i mlijeka, ali rasprava je krenula u sasvim drugom smjeru. Fotografija je, naime, ovjekovječila predsjednika kako radi boljeg ozračja u svoju liniju stavlja CD (njemu omiljene grupe Deep Purple ili Putinu omiljenih ruskih balada, ne zna se), da bi se ruski blogeri potom raspisali da se vrijednost toga zvučnog sustava kreće oko 200.000 dolara te da je riječ o stranim komponentama.
Je li to Medvedev, pasionirani ljubitelj rocka, kupio svojim ili državnim novcem, ne zna se. _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|