| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 08:42 Naslov sporočila: Katera je to grafična? |
|
|
Imam problem z domačim računalnikom. Črn ekran oz. slika se pojavi samo za trenutek. Ko vzamem grafično ven, ter jo vstavim nazaj, pa vse dela, do trenutka ko PC pade v mirovanje (čez noč).
Grafično kartico vidite spodaj. Vesel bom informacij o tem, katere vrste je to grafa in kje jo še lahko kupim. Vem da je zastarela, TV tunerja ne potrebujem, bom pa vesel tudi vaše ponudbe na ZS!
Lp Alen
P.S. Računalnik je za MS Office rabo in NI multimedija. _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igorm
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33 Prispevkov: 169 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 09:48 Naslov sporočila: |
|
|
Na sliki je ena izmed ATI All In Wonder serije.
Najverjetneje je ATI All In Wonder 9800 Pro AGP
Težko bo v Sloveniji najti še kakšno "staro zalogo", drugače pa ne bi smel biti problem na ebayu ipd. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 10:04 Naslov sporočila: |
|
|
| igorm je napisal/a: | Na sliki je ena izmed ATI All In Wonder serije.
Najverjetneje je ATI All In Wonder 9800 Pro AGP
Težko bo v Sloveniji najti še kakšno "staro zalogo", drugače pa ne bi smel biti problem na ebayu ipd. |
Sem vedel kje moram vprašati.
Ne potrebujem enako grafično kartico. Rad bi dobil takšno da gre v PC in da mi ni treba karkoli spreminjati. Takšno z enakimi priključki.
Prebrskajte po vaših PC ropotarnicah. Lahko da se kje skriva podobna kartica. Vdihnite ji novo življenje!
Imate kakšno drugo rešitev za moj problem? _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 10:54 Naslov sporočila: |
|
|
| Imam eno doma, samo poiskat jo moram, ATI 9150 mogoče, nekaj takega, pobrskam? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 11:05 Naslov sporočila: |
|
|
| Numb je napisal/a: | | Imam eno doma, samo poiskat jo moram, ATI 9150 mogoče, nekaj takega, pobrskam? |
Ja stari, seveda pobrskaj. Prosim lepo. Tukaj, v službi, me naši IT-jevci pisano gledajo in pošiljajo na odpad.
Edit: Aja, lahko jo tudi prineseš k meni domov.  _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 11:28 Naslov sporočila: |
|
|
| Ti sporočim danes popoldan. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 12:15 Naslov sporočila: |
|
|
| Numb je napisal/a: | | Ti sporočim danes popoldan. |
Čakam. Hvala.  _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
xray80
Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:01 Prispevkov: 291 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 18:40 Naslov sporočila: |
|
|
| Rabiš grafično na agp vodilu. Ati radeon 9800 pro je res že stara grafična kartica. Tudi če jo boš zamenjal z drugo Atijevo, boš moral, stare gonilnike odstranit ter namestit nove, razen v primeru če gre za identično kartico. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 18:47 Naslov sporočila: |
|
|
Takšna je, brskam kater model je pa ne najdem, jo bom dal v avto pa se slišiva jutri ali kasneje.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 20:02 Naslov sporočila: |
|
|
| Numb je napisal/a: |
Takšna je, brskam kater model je pa ne najdem, jo bom dal v avto pa se slišiva jutri ali kasneje.
Lp |
Doma jo pusti. Poskusil sem priklopiti svoj netbook na monitor in ugotovil da je slednji vzrok mojih težav. Noro da nisem že prej preveril.
Torej, potrebujem monitor, LCD, črn ali sive barve. Če imate kakega v kotu, prosim kar povejte.
@Numb, vseeno hvala in oprosti. Vabilo pa je še vedno odprto.
Lp A _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|