| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 01:14 Naslov sporočila: |
|
|
Bwaze, morda je bolje, če vsi samo poslušamo in povemo kakšne razlike ali ne, slišimo.
Tehnično obrazložitev, kaj jin kako je s posnetki, naj objavi avtor teme.
Če najprej pogledaš grafe,ter s programi ugotavljaš razlike, se ves čar in poanta teme izgubi.
Bodo pa taki komentarji zelo dobrodošli ob K. Matjaževi objavi za kaj gre.(UPAJMO KMALU)
Upam, da ne boš vzel tega kot napad, ker sigurno ni tako mišljeno, verjemi.
Drugače zelo vredi analiza. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Bwaze

Pridružen/-a: Tor Okt 2011 20:59 Prispevkov: 451 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 07:08 Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujem, sem imel občutek da je že konec, glede na to da je Davor na prejšnji strani že objavil delne prevode z italijanske strani.
Moja analiza ima eno veliko napako - najde sicer razliko med datotekama, ne pove pa katera je izvirna in katera spremenjena datoteka. Se pa to verjetno vidi z analizo tišine pred začetkom skladbe. _________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matej

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 18:07 Prispevkov: 588 Kraj: laško
|
Objavljeno: Pet Apr 27, 2012 09:18 Naslov sporočila: |
|
|
| DAVOR je napisal/a: | | A posnetek originalno B posnetek uporabljen dithering. Z kakšnim programom na kak način ne vem. To je to. | Hvala za tvoj trud.
| DAVOR je napisal/a: | | S katerimi predvajalniki oz. programi ste, oz. poslušate glasbo na pc-ju... | Dobre rezultate sem dosegel s programi podjetja Steinberg. Niso namenjeni le za predvajanje glasbe, imajo pa integriran kvaliteten predvajalnik in ustrezne driverje. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27 Prispevkov: 1028 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Sob Apr 28, 2012 12:37 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo soforumasi,
najprej se vsem oproscam, da se nisem prej javil, ma je na delu velika guzva, pa nisem kaj dosti brskal po forumu.
Tema se mi je zdela zanimiva, pa sem jo zato tudi predstavil.
Kot je nekdo pred mano ze razodel, file A in B sta razlicna, gra za pravo malenkost pa vendar sta razlicna. File A je original, file B pa ima dodani Dither sum, na pamet iz italijanskega foruma, pri -174dB.
Zanimivo bi bilo preveriti rezultate koliko vas je slisalo razlike in koliko zadetkov je dobil A oz. koliko B.
Bom pregledal se italijanski forum pa vam predstavim se njihove rezultate.
Italijanski forumasi so ta isti test predstavili tudi na
www.computeraudiophile.com , pa ne vem ce se je tudi tam kaj razvilo.
Se javim ko pripravim rezultate iz it.foruma.
Lp
Miran
P.S.: tule je link _________________ Chi suona, stona. Chi non suona, critica! (R.Muti) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|