| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
matjaz z
Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50 Prispevkov: 236 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 08:34 Naslov sporočila: |
|
|
... se pridružujem dobrim željam po čimprejšnjem okrevanju.
Srečno.
Matjaž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 08:41 Naslov sporočila: |
|
|
| stormsonic je napisal/a: | Se pridružujem željam predhodnikov in držim pesti zate, da bo vse OK.
Tudi mene prav nesramno zanima, kako te je odneslo v tiste kraje na operacijo oči. |
Ruski očesni kirurgi spadajo v samo svetovno špico, sama operacija v Rusiji pa tudi stane le delček tistega, kar sicer kje drugje.
Tudi sam sem že bil na tem, da bi se dal operirat, saj imam prirojeno močno slabovidnost, pa mi je bilo rečeno, da bi izboljšanje bilo le začasno in da se cvikerjev itak nebi iznebil.Potem se pač nisem odločil. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 08:49 Naslov sporočila: |
|
|
Najboljše želje pri okrevanju, Matej.
Verjemi staremu mačku, ki mu je operacijska miza in bolnišnica skoraj drugi dom(17 operacij pod narkozo na glasilkah, čakam 18to).
Več kot drži trditev, da ni oprema toliko pomembna, kot znanje in trud zdravnikov.
Pri nas so bile razmere, na oddelku UKC kjer stalno "gostujem", 10 let nazaj praktično enake tem, ki jih opisuješ(prej in kasneje k sreči ni bilo tako).
Zdravniki so v vrsti čakali pred operacijsko na opremo, ker so imeli samo en delujoč komplet za eno operacijsko sobo in še ta komplet je bil predpotopen.
Ravno zato, so se operaterji in sestere tedaj bolj potrudili, ker se niso mogli zanašat na high tech opremo.
Plus. Sam se zadnje čase raje odločam za staro metodo operiranja, po laserski sta rezultat in okrevanje slabša.
Drži se v tem tujem svetu, meni je vedno pomagalo, ker je bilo v sobi kjer sem ležal toliko ljudi, ki so bili v slabši koži kot jaz in zavedel sem se, da so potrebni moje pomoči in naklonjenosti, kančka humorja, dobre volje in vsem nam je bilo potem malce lažje.
Krepi si zavest, da se vračaš domov, v civilizacijo, kjer se ti ponuja dosti širša paleta možnosti, tvoji sobolniki, razen bogatih, te možnosti lahko samo sanjajo.
Čimprejšnje okrevanje in povratek domov, ti želim.
LP, Jaro _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 10:53 Naslov sporočila: |
|
|
| Veliko sreče na operaciji in čimprejšnje okrevanje po njej ti želim! Drži se! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DAVOR
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27 Prispevkov: 465 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 10:58 Naslov sporočila: |
|
|
Uspešno da prestaneš operacijo, in čim hitrejše okrevanje ter vrnitev nazaj ti želim! Ti si ja naše gore list, tako da je to mali zalogaj zate. _________________ KISS- Keep It Simple and Smart |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:32 Naslov sporočila: |
|
|
| janzi je napisal/a: | | pasuljaris je napisal/a: | | Mislim, da bi bilo bolj primerno, če bi pisali samo o Tomaževi glasbi in ne o njegovem življenjskem stilu. |
Pa ne samo o glasbi tudi o poeziji ...
 | Tomaževa poezija je 100% navdih.  _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:45 Naslov sporočila: |
|
|
| mestn pu je napisal/a: | Tomaževa poezija je 100% navdih.  |
Tudi z nekaj desetletne časovne distance deluje kot bi bila brezčasna.
Škoda, da njegovih talentov nekateri niso znali pravočasno spoznati in ustrezno promovirati. Pravzaprav je bila njegova takratna tehnika igranja na lutnjo na zavidljivem nivoju. In kot je omenil Jaro, škoda tudi, da se je del zgodbe preselil v območje alkoholnih hlapov. Zagotovo bi imel še veliko za povedati.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 12:02 Naslov sporočila: |
|
|
| JAZZZ je napisal/a: | Ja , Pengov.
Pa je kdo od vas že kupil njegov zadnji izdelek in ga s tem podprl?
Letos ima na ljubljanskem gradu koncert s prijateljico Bogdano Herman. Bodite tam in podprite kulturo. 14 junija bo na istem gradu tudi koncert Bogdane in Jureta Torija. Plošča je zelo iskana. Jo ima kdo od vas
Odločil sem se, da za nekaj časa ne sodelujem več v razpravah o tehnikalijah. Kot je rekel Krokar, škoda časa in živcev . Čas bo šel raje v glasbo(ste že videli program na Sajeti, ki ga zaključujem v teh dnevih: WWW.SAJETA.ORG ) ...
Aja, pa še to. Konec naslednjega tedna bo v Brdih prvi kreativni festival SMARTFEST, katerega kurator je Zlatko Kaučič. Kogar kreativna glasba zanima, bo že našel link na festival. Bo pa tam tudi Evan Parker - kot nastopajoči in kot vodja delavnice. Koncerti se bodo seveda snemali in spet, kdor bo tam, bo dobil nekaj materiala . | Hvala za info. , ki mi bo prav prišla za naslednje polnjenje glasbene zbirke..
Trenutno sem v tipični fazi SBjaša, ko je glasbena zbirka sveže dopolnjena in že dva meseca uživam v spoznavanju glasbenih pridobitev.
Lp _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 12:15 Naslov sporočila: |
|
|
| vintagesonic je napisal/a: | | mestn pu je napisal/a: | Tomaževa poezija je 100% navdih.  |
Tudi z nekaj desetletne časovne distance deluje kot bi bila brezčasna.
Škoda, da njegovih talentov nekateri niso znali pravočasno spoznati in ustrezno promovirati. Pravzaprav je bila njegova takratna tehnika igranja na lutnjo na zavidljivem nivoju. In kot je omenil Jaro, škoda tudi, da se je del zgodbe preselil v območje alkoholnih hlapov. Zagotovo bi imel še veliko za povedati.
LP | Mene je Tomaževa poezija sezula že ob izidu, plošče do te mere, da sem jo skozi leta v celoti ponotranjil.
Zdaj, ko mesec za mesecem postajam čedalje bolj cross country vagabund, (urbani vagabund sem že tako in tako od rojstva) Tomaževo poezijo, ko skupaj z mojo drago pešačiva skozi pokrajine ožje in širše domovine(EU), že dobesedno dihava.  _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 12:59 Naslov sporočila: |
|
|
Ravno zato je ta zvočna knjiga (Drevo in zvezda, namreč) tako dragocena in jo priporočam, poleg njegovih plošč, vsem ljubiteljem Tomaževega delovanja in tudi bodočim rodovom ! Poslušati avtorja kako sam bere svojo poezijo ... neprecenljivo ! Ali kot pravi ena od recenzentk:
Plošča Drevo in zvezda ga predstavi tako v vlogi instrumentalista, skladatelja kot pesnika, ki v retrospektivi – mehko šepetajoče ali z zamolklim, čadastim glasom, na katerega so se naložila vsa bohemska leta – pretanjeno recitira svojo, nekdaj uglasbeno, poezijo.
- Katarina Juvančič
" rad bi vedel kako drevo ljubi
sonce zvezde veter viharje
tiha jutra megleno barje
pripoved ptic večerne zarje "
Trancy tebi pa čimprejšnje uspešno okrevanje !!! _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 09, 2011 08:34 Naslov sporočila: |
|
|
C/P Dopisovanje!!!
| Citiram: | | Živijo! Sem Alen(vprekršku), B&O freak z Audio Kontakta.Slišal sem za Mateja in oči. Malo me skrbi, pa še nekje v Rusiji je. Ali mi lahko kaj več poveš? Želim vama vse najboljše.Lp, Tanja&Alen. |
| Citiram: | Živjo!
Joj...pomojem je kr hudo. Najprej je rekel, da ga pečejo in ima vnete. Potem je opazil da ima razjede na očesu. Sedaj se mu je pa naredila še ena siva mrena čez oko. Boliga in ne vidi. Je v bolnici v Rusiji, kjer je bil s kupino ljudskih pevcev. Upajo, da gre za bakterijsko vnetje. Dobil je inekcijo v oko, zdej pa čakajo kaj bo. Upma, da ga bodo jutr spustil, da bo šel lahko v četrtek zjutraj domov, kot jr bilo planirano. Zdravnik mu je sicer rekle, da bi bilo bolje, da bi ostal v bolnici, samo ne vem... Bolnica je zelo slaba - stara, neurejena glede higiene, še razsvetljava je slaba....
Ne vem kako in kaj bo... Ne vem, al bi blo bolš da gre čimprej dam al nej gor ostane...
Ko bom kej zvedla, se še oglasim.
Hvala za skrb,
lp
S. |
| Citiram: | | Upava da se vse dobro izide. Srečno! |
| Citiram: | Živjo!
Danes pride z avionom v Celovec, potem greva pa takoj na očesno kliniko v Ljubljano. Pol bomo pa vidl, kako bo,
lp
S. |
_________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Jun 09, 2011 09:10 Naslov sporočila: |
|
|
Ma, ''gorenjska kopriva'' ne pozebe !!!  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Jun 09, 2011 09:22 Naslov sporočila: |
|
|
Srečno pot domov in čimprejšnje okrevanje! _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43 Prispevkov: 672 Kraj: 01
|
Objavljeno: Čet Jun 09, 2011 09:54 Naslov sporočila: |
|
|
| Vse dobro tudi z moje strani! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 09, 2011 10:52 Naslov sporočila: |
|
|
Matej, tudi jaz ti želim, da se vse srečno konča...
Nam pa je to opozorilo, kako je pomembno uživati prav vsak dan... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|