Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zvočniki 2.0 in ojačevalec
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 17, 2010 09:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

wesolc je napisal/a:
Malo pomoči bi potreboval pri nakupu. Odločil sem se za Monitor Audio BR2 in NAD C315, zdaj pa me bega še kablovje. Kakor sem na eni sliki videl, ima zvočnik 4 vhode (2x + in -), na ojačevalcu pa sta samo 2 izhoda za en kanal (1x + in -). Imam dovolj le en kabel (npr. tole: http://www.bestshop.si/izdelek/1760/naziv/QED-Silver-Anniversary-XT-zvocniski-kabel-%28cena-za-meter%29) ali kaj drugega?

Hvala za vse odgovore!

Ta kabel je dobra izbira za tvoj sistem.
Na kablu enostavno snameš izolacijo na koncu in nekaj cm naprej, tako da povežeš oba + in oba - kontakta na zvočniku.
wesolc

Pridružen/-a: Tor Jan 2010 16:02
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 17, 2010 16:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:
Na zvočnikih rabiš še mostiček med obema + in obema - , ali pa nabaviš
Biwire 2-4 kabel. ( +- na amp, 2x+ in 2x- na zvočnike)

Hvala obema!

A mostiček običajno dobiš zraven zvočnikov?

Tule na sliki mi zgleda kot da je mostiček že gor:
http://2.bp.blogspot.com/_J7I5BppKxyY/StPm-5QZD3I/AAAAAAAAAek/lqY7SLniY4Y/s1600-h/br2.bmp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 17, 2010 17:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, mostiček dobiš z zvočniki. Ampak boljša (inj zastonj) rešitev je to, kar ti jaz predlagam, ali pa nakup kakšnih boljših mostičkov.
wesolc

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 18, 2010 10:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aha, no bom poizkusil tako kot praviš Smile Zdaj grem pa naročilo izpolnit... Hvala vsem za odgovore!
Nazaj na vrh
wesolc

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 21, 2010 13:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da podam še feedback:

Štacuna: V četrtek sem pri Bestshop naročil vse stvari, v petek sem jih že lahko prevzel na Brnčičevi, saj so imeli vse na zalogi. Noro! Smile

Nad zvočniki sem navdušen, tudi basa mi prav nič ne manjka v tako majhni dnevni sobi kot jo imam.

Vse perfect. Še enkrat hvala vsem za pomoč!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu